Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Απέσυρε τη συμμετοχή της η ΜακΛάφλιν

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Απέσυρε τη συμμετοχή της η ΜακΛάφλιν

bet365

Μία από τις μεγαλύτερες σταρ του στίβου αυτή τη στιγμή, η Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν, ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο ερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Η Αμερικανίδα ρέκορντγουμαν, Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν, ανακοίνωσε μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως δεν θα αγωνιστεί τελικά στο ερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (19-27/8).

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400μ. με εμπόδια εξήγησε πως μετά από συνεννόηση με την ιατρική της ομάδα, αποφάσισαν να μείνει πίσω ώστε να προσέξει έναν μικρό τραυματισμό που είχε στο γόνατο.

«Με λύπη μου μοιράζομαι πως θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Αφού συμβουλεύτηκα τους γιατρούς μου και τους προπονητές μου, χρειάζεται να φροντίσω ένα μικρό θέμα τραυματισμού στο γόνατο ώστε να είμαι εντελώς υγιής στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, τον επόμενο χρόνο. Ανυπομονώ να σας δω όλους σύντομα στον στίβο», έγραψε η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

 mclaughlin sydney worlds withdraw

Η Μακλάφλιν μπαίνει σε ένα -μικρό ως τώρα- club απόντων μαζί με την επατθλήτρια Νάφι Τιάμ, τον επικοντιστή Ρενό Λαβιλενί και πιθανότατα την εμποδίστρια Τόμπι Αμουζάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα