Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025: Ποινή δύο αγωνιστικών για Πάτσο και Ερναντές

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025: Ποινή δύο αγωνιστικών για Πάτσο και Ερναντές

Newsroom
Βιτίνια

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η FIFA επέβαλε στους αμυντικούς της Παρί Σεν Ζερμέν, Πάτσο και Λούκας Ερναντές ποινή δύο αγωνιστικών, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων του 2025 με την Μπάγερν Μονάχου.

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA ανακοίνωσε την τιμωρία των αμυντικών της Παρί Σεν Ζερμέν, Πάτσο και Λούκας Ερναντές, οι οποίοι θα χάσουν τους δύο επόμενους αγώνες, μετά την αποβολή τους με κόκκινη κάρτα στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2025 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.


Αυτό σημαίνει πως οι δύο αμυντικοί θα απουσιάσουν από τον ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και, σε περίπτωση πρόκρισης της PSG, θα χάσουν και τον μεγάλο τελικό. Η γαλλική ομάδα έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση, με την ελπίδα να μειωθούν οι ποινές, υπό την προϋπόθεση, ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασίλισσας.

Ο Λουίς Ενρίκε καταδίκασε τη σκληρότητα της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε ο Πάτσο. Ο αμυντικός από τον Ισημερινό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 82ο λεπτό, μετά από ένα αργοπορημένο φάουλ στον Γκορέτζκα. Από την άλλη, ο Ερναντές, που μπήκε στο παιχνίδι στο 80ό λεπτό, αποβλήθηκε δώδεκα λεπτά αργότερα, στο 92ο λεπτό για ένα χτύπημα με τον αγκώνα του στο πρόσωπο του Γκερέιρο.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν 2-0: Ντουέ και Ντεμπελέ την έστειλαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2025
psg_bayern
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Τελευταία Νέα