Novibet Κύπελλο Ελλάδος: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός, η επιστολή του Μπέου που αποδέχεται την διεξαγωγή του

Προς Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου, η επιστολή του Μπέου που αποδέχεται την διεξαγωγή του

bet365

Η ΕΠΟ κατέληξε στην επιλογή του Πανθεσσαλικού για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Αχιλλέα Μπέο να αποδέχεται το αίτημα της ομοσπονδίας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέληξε στην επιλογή του Πανθεσσαλικού για την διεξαγωγή του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος με την ημερομηνία του να είναι η 24η του Μαΐου και ώρα διεξαγωγής του στις 20:30. Στο παιχνίδι δεν θα επιτρέπεται η παρουσία θεατών παρά μόνο όσων εξασφαλίσουν μία από τις προσκλήσεις με τις οποίες θα γίνεται η είσοδος. Ως εναλλακτική επιλογή του Πανθεσσαλικού αν πάει κάτι στραβά, υπάρχει η Elbasan Arena στην Αλβανία.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και μετά το πέρας της αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η έδρα του τελικού της διοργάνωσης.

Το volos.day αποκάλυψε μάλιστα την επιστολή με την οποία ο Αχιλλέας Μπέος αποδέχθηκε το αίτημα της ΕΠΟ και δέχθηκε να λάβει χώρα ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο.

επιστολή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα