Novibet Κύπελλο: Το Elbasan Arena, το πρόβλημα με την Πολωνία και η εκτίμηση για τελικό στο εξωτερικό

Το γήπεδο του Ελμπασάν

bet365

Μία ημέρα έμεινε για το Δ.Σ. της ΕΠΟ που θα πάρει την τελική απόφασή του για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με το εξωτερικό να κερδίζει ξανά πολλούς πόντους.

Σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές κοντά στην ΕΠΟ το Elbasan Arena που χωράει σχεδόν 13.000 θέσεις είναι μία - ακόμα - πολύ δυνατή υποψηφιότητα για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Μία υποψηφιότητα για την οποία υπάρχει εκτίμηση πως μπορεί να μπει και σε ρόλο φαβορί.

Όπως πολύ δυνατή είναι και η υποψηφιότητα της Πολωνίας, μόνο που για την Πολωνία φαίνεται πως υπάρχει ζήτημα σχετικά με το σκέλος της τηλεοπτικής κάλυψης. Παρόλα αυτά το «ArcelorMittal Park» υπάρχει ως επιλογή.

Όσο για το Πανθεσσαλικό; Μπορεί να μην έχει... καεί τελείως ως λύση αλλά η διαρκής μετωπική διοίκησης ΕΠΟ - Μπέου δεν βοηθάει την κατάσταση. Οι ομάδες πάντως - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - για πρακτικούς λόγους θα προτιμούσαν το Πανθεσσαλικό.

Όπως και να έχει σε αυτή τη φάση το εξωτερικό ξαναμπαίνει σε πρώτο πλάνο (άγνωστο βέβαια εάν το χρονοδιάγραμμα βγαίνει για να γίνει τελικός στο εξωτερικό) και λογικά στο Δ.Σ. της Παρασκευής θα έχουμε τελική απόφαση για τον τελικό της 24ης Μαϊου. Και γράφουμε λογικά διότι με όλα όσα έχουμε δει πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα