ΠΑΟΚ U19: Στέψη δια χειρός Βιεϊρίνια! (vid)

ΠΑΟΚ U19: Στέψη δια χειρός Βιεϊρίνια! (vid)

ΠΑΟΚ U19: Στέψη δια χειρός Βιεϊρίνια! (vid)

bet365

Η καταπληκτική ομάδα κάτω των 19 ετών του ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητη και το φετινό πρωτάθλημα υποδομών της Λίγκας με την απονομή να γίνεται δια χειρός Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στην άδεια Τούμπα το σκηνικό ήταν ευθύς εξαρχής περίεργο, κάποια από τα μέλη της ομάδας φορούσαν προστατευτικές μάσκες, βλέπετε λόγω κορονοϊού η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ έπρεπε να γίνει στο… άψε σβήσε και δίχως να υπάρχει κόσμος για να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ κατέκτησε για τρίτη σερί χρονιά το πρωτάθλημα στις ηλικίες κάτω των 19 ετών και μάλιστα το έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο: δίχως να γνωρίσει ούτε μια φορά την ήττα (σε 24 παιχνίδια, είχε ρεκόρ 19 νίκες και 5 ισοπαλίες) πριν έρθει η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας.

Η Superleague επικύρωσε την ανάδειξη του ΠΑΟΚ σε πρωταθλητή της κατηγορίας Κ19 και η στέψη έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (17/6) δια χειρός Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος παρέδωσε την «κούπα» στον αρχηγό της Κ19 και συμπαίκτη του στην πρώτη ομάδα, Γιάννη Μιχαηλίδη.

 

Τελευταία Νέα