Με Νόιερ, χωρίς Σανέ η Γερμανία στο Μουντιάλ! (pic)

Με Νόιερ, χωρίς Σανέ η Γερμανία στο Μουντιάλ! (pic)

bet365

Σερβία – Χιλή και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις Ανατροπή δεδομένων με τον Μάνουελ Νόιερ, που διέψευσε τα προγνωστικά και συμπεριλήφθηκε στην 23αδα των Γερμανών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Εκτός ο Λερόι Σανέ!

Εκπλήξεις περιλάμβανε το επίσημο τελικό προσκλητήριο των «πάντσερ» του Γιόακιμ Λεβ για το Μουντιάλ. Ο Μάνουελ Νόιερ κατέρριψε όλες τις εκτιμήσεις για την αγωνιστική του κατάσταση κι έπεισε τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό να του κλείσει θέση για το αεροπλάνο για τη Ρωσία.

Αυτό έμοιαζε και το πιθανότερο ενδεχόμενο μετά το φιλικό με την Αυστρία το απόγευμα της Κυριακής (3/6), όπου o 32χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε ως βασικός. Ωστόσο αναλογιστεί κανείς πως στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια, μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 19 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω τραυματισμού, καταλαβαίνει πως η πρόσκλησή του συνιστά έκπληξη.

Ο τερματοφύλακας που «θυσιάστηκε» ήταν ο Μπερντ Λένο, ενώ απ’ όσους βρέθηκαν στην προεπιλογή εκτός έμειναν επίσης οι Νιλς Πέτερσεν, Γιόναταν Τα και ο Λερόι Σανέ. Ο αποκλεισμός του τελευταίου αποτελεί αξιοσημείωτη επιλογή για τον Λεβ, μετά τη φανταστική σεζόν του με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου σημείωσε 14 γκολ και μοίρασε 19 ασίστ σε 49 παιχνίδια.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, Κέβιν Τραπ

Αμυντικοί: Ζερόμ Μπόατενγκ, Ματίας Γκίντερ, Γιόνας Έκτορ, Ματς Χούμελς, Τζόσουα Κίμιχ, Μάρβιν Πλάτενχαρντ, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Νίκλας Σούλε

Μέσοι: Τζούλιαν Μπραντ, Τζούλιαν Ντράξλερ, Ιλκάι Γκουντογκάν, Σάμι Κεντίρα, Τόνι Κρόος, Μεσούτ Εζίλ, Λέον Γκορέτσκα, Μάρκο Ρόις, Σεμπάστιαν Ρούντι

Επιθετικοί: Μάριο Γκόμεζ, Τίμο Βέρνερ, Τόμας Μίλερ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα