Αυστρία – Γερμανία 2-1

Αυστρία – Γερμανία 2-1

Gazzetta team
Αυστρία – Γερμανία 2-1

bet365

Με ανατροπή (2-1), οι Αυστριακοί χάλασαν τη μουντιαλική πρόβα του Νόιερ, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά από τις 16 Σεπτεμβρίου και είχε κάποιες καλές επεμβάσεις.

Το φιλικό της Αυστρίας με τη Γερμανία είχε έναν ξεκάθαρο λόγο διεξαγωγής που ξεπερνούσε το απλό παιχνίδι, ακόμα και της μουντιαλικής προετοιμασίας. Ηταν η πρώτη εμφάνιση του Μάνουελ Νόιερ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του τον Σεπτέμβριο. Πριν ξεκινήσει, ο αρχηγός των Ασυτριακών, Γιούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ, είχε πει ότι η ομάδα του θα φρόντιζε να βομβαρδίσει τον Νόιερ, ώστε να τον κρατήσει σε φόρμα. Και τελικά το έκανε, φτάνοντας μάλιστα στη νίκη με ανατροπή (2-1).

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με τον Οζίλ να δέχεται την πάσα δώρο του αντίπαλου τερματοφύλακα, αλλά η διαγώνια βολίδα του Χίντερεγκεν έπειτα από κόρνερ (53') και το πλασέ του Σεπφ (69') γύρισαν το ματς, με τον Νόιερ να έχει ορισμένες καλές επεμβάσεις, καθώς ο Γιόακιμ Λεβ προσπαθεί να καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκεται το Νο1 της χώρας, τον οποίο θέλει να έχει βασικό παρά την μακροχρόνια απουσία.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα