Ξέσπασε ο Salt Bae: «Ήταν άλλα 1.000 άτομα στο γήπεδο μετά τον τελικό του Μουντιάλ, αλλά έκαναν σαν να ήμουν μόνο εγώ»

Newsroom
Ξέσπασε ο Salt Bae: «Ήταν άλλα 1.000 άτομα στο γήπεδο μετά τον τελικό του Μουντιάλ, αλλά έκαναν σαν να ήμουν μόνο εγώ»

bet365

Ο διάσημος σεφ Salt Bae μίλησε για τον παγκόσμιο εξευτελισμό του στον περσινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν με περίεργο τρόπο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε αρκετούς παίκτες της Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε σαφώς απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του διάσημου σεφ Salt Bae που προσπαθούσε να τον πλησιάσει καθώς πανηγύριζε την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου που ως το Μουντιάλ του Κατάρ έλειπε από την τεράστια συλλογή του. Ο Τούρκος σεφ έβαλε το μετάλλιο ενός άλλου παίκτη στο στόμα του και προσπαθούσε συνεχώς να αρπάξει το τρόπαιο από την ομάδα της Αργεντινής καθώς πανηγύριζε με αποτέλεσμα να γίνει viral για όλους τους λάθος λόγους και να λάβει την παγκόσμια κατακραυγή. Τώρα, ο 39χρονος, προσπάθησε να εξηγήσει τι σκεφτόταν και λέει ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του σε γήπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Αγαπώ την Αργεντινή, έχω ζήσει εκεί. Πήγα για να τους υποστηρίξω», δήλωσε στους Times σχετικά με το γιατί βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του τελικού εμτ η Γαλλία. «Πολλοί από [την ομάδα] έχουν έρθει στο εστιατόριο. Δεν αισθάνθηκα ξένος. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τον λόγο που ήμουν εκεί, αλλά δεν θα ξαναπατούσα ποτέ, μα ποτέ στο γήπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο... Πόσοι άνθρωποι μιλούν για μένα; Πέντε δισεκατομμύρια. Όλος ο κόσμος. Δεν μπήκα στο γήπεδο με σκοπό τη διαφήμιση- απλά είχα όρεξη. Τότε ήταν μια μικρή έκπληξη. Υπήρχαν τουλάχιστον άλλοι 1.000 άνθρωποι στο γήπεδο, αλλά όταν δείχνουν το βίντεο κάνουν ότι ήμουν μόνο εγώ. Ποτέ, μα ποτέ δεν ήθελα να επισκιάσω τίποτα. Δεν μου άρεσε η προσοχή. Δεν κλώτσησα κανέναν, δεν έκλεψα τίποτα».

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Τούρκο σεφ να προσπαθεί απεγνωσμένα να πλησιάσει τον Μέσι - βάζοντας το χέρι του στον ώμο του και ενθαρρύνοντάς τον να του σφίξει απρόθυμα το χέρι. Ο Salt Bae πλησίασε επίσης τον Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς πόζαρε για ένα βίντεο με τον εξτρέμ και έλεγε "Ουάου" καθώς κρατούσαν μαζί το τρόπαιο.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα