Μουντιάλ 2022: Ο πασίγνωστος σεφ Νουσρέτ πήγε στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασε το τρόπαιο (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο πασίγνωστος σεφ Νουσρέτ πήγε στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασε το τρόπαιο (vid)

bet365

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ γνωστός και ως Salt Bae όχι μόνο παρακολούθησε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ έβγαλε φωτογραφίες με όλους του Αργεντινούς με πρώτο τον Λιονέλ Μέσι.

Το να είσαι σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι από μόνο του απίστευτη εμπειρία, πόσο μάλλον μετά το ματς να βρεθείς στον αγωνιστικό χώρο και να πιάσεις στα χέρια σου το τρόπαιο για το οποίο πάλεψαν 32 ομάδες, για να το κατακτήσει στο τέλος η Αργεντινή του σπουδαίου Λιονέλ Μέσι.

Αυτή την απίστευτη εμπειρία έζησε ο πασίγνωστος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, πιο γνωστός ως Salt Bae. Ο Τούρκος σεφ με τις χρυσές μπριζόλες και τον χαρακτηριστικό τρόπο που ρίχνει το αλάτι, όχι μόνο είδε τον τελικό, αλλά βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο βγάζοντας φωτογραφίες με το «άγιο δισκοπότηρο», αλλά και πολλούς παίκτες της Εθνικής Αργεντινής, με πρώτο και καλύτερο τον μάγο, Λιονέλ Μέσι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και να μην ζηλεύει τον Νουσρέτ...

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα