Αργεντινή, Έμι Μαρτίνες: «Είπα στον Μπαπέ να σηκωθεί, εγώ θα' πρεπε να είμαι στο έδαφος»

Newsroom
Αργεντινή, Έμι Μαρτίνες: «Είπα στον Μπαπέ να σηκωθεί, εγώ θα' πρεπε να είμαι στο έδαφος»

bet365

Ο Εμί Μαρτίνες αποκάλυψε τι είπε στον Κιλιάν Μπαπέ αμέσως μετά την ήττα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο... πριν ο τερματοφύλακας της Αργεντινής γελοιοποιήσει τον επιθετικό στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες αποκάλυψε ότι είπε στον σούπερ σταρ της Εθνικής Γαλλίας Κιλιάν Μπαπέ «να σηκωθεί και να κοιτάξει μπροστά» αμέσως μετά τη λήψη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το... δίδυμο ήταν οι ήρωες των εθνών τους στην αναμέτρηση για το τρόπαιο, με τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα να αρνείται δύο πέναλτι της Γαλλίας, ενώ ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έστειλε τέσσερις φορές την μπάλα στα δίχτυα του πρώτου (χατ - τρικ και εύστοχο πέναλτι).

Ο πολύπειρος κίπερ παρότι πραγματοποιήσε γενικά πολύ καλό τουρνούα βρέθηκε στο επίκεντρο για την συμπεριφορά του κατά τον άκομψο πανηγυρισμό του κατά τη βράβευσή του με το Χρυσό Γάντι της διοργάνωσης, κι ύστερα για τον τρόπο που γελοιοποίησε τον Μπαπέ.

Ωστόσο, περισσότερους από δύο μήνες μετά τον δραματικό τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ, ο Αργεντινός πορτιέρε αποκάλυψε τι ειπώθηκε στη σύντομη συνομιλία του με τον Γάλλο επιθετικό ακριβώς μετά τη λήξη του αγώνα. «Του είπα να σηκωθεί και να κοιτάξει μπροστά», δήλωσε ο Μαρτίνες στο TyC sports. «Δεν θα έπρεπε να είναι στο πάτωμα, αλλά περήφανος για το παιχνίδι που έκανε, που είναι η αλήθεια. Έβαλε τέσσερα γκολ σε μένα. Αυτός που θα έπρεπε να είναι στο έδαφος είμαι εγώ».

Τα σχόλια αυτά προκαλούν έκπληξη, δεδομένου των πανηγυρισμών του μετά το ματς, όταν χλεύασε τον Γάλλο που μόλις είχε πετύχει τέσσερα γκολ εναντίον του. Ο ίδιος έχει προσπαθήσει να υποβαθμίσει το γεγονός, δηλώνοντας πως δεν είχε σκοπό να προσβάλει τον Γάλλο σταρ και τους συμπατριώτες του.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα