Λόβρεν στο Gazzetta: «Φαβορί στον τελικό η Γαλλία, ήταν το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»

Γιάννης Σαπουντζάκης
Λόβρεν στο Gazzetta: «Φαβορί στον τελικό η Γαλλία, ήταν το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»

bet365

Ο εκ των αρχηγών της Κροατίας, Ντέγιαν Λόβρεν, μίλησε στον απεσταλμένο του Gazzetta στο Κατάρ, Γιάννη Σαπουντζάκη, μετά την νίκη επί του Μαρόκου στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, επιβεβαίωσε πως αυτό ήταν το τελευταίο του Μουντιάλ και «έχρισε» ως φαβορί για τον τίτλο τη Γαλλία.

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Η Κροατία τέσσερα χρόνια μετά την παρουσία της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας είναι και πάλι σε θέση... βάθρου. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς νίκησε με 2-1 στον μικρό τελικό το Μαρόκο και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός και εκ των αρχηγών της Χρβάτσκα, Ντέγιαν Λόβρεν, μίλησε στον απεσταλμένο του Gazzetta στο Κατάρ, Γιάννη Σαπουντζάκη και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα επιτυχία της εθνικής του, επιβεβαίωσε πως ήταν το τελευταίο του Μουντιάλ, αποθέωσε το Μαρόκο και «έχρισε» ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου τη Γαλλία.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Λόβρεν:

Για το χάλκινο μετάλλιο: «Το μετάλλιο είναι... βαρύ. Αισθάνομαι φανταστικά. Είναι πολύ ξεχωριστό για μένα. Μετά την πορεία μας το 2018 πίστευα πως θα ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε σε ημιτελικό. Είναι φανταστικό που τα καταφέραμε ξανά και πηράμε ακόμα ένα μετάλλιο. Είμαι περήφανος για την ομάδα και για όλους όσοι είμαστε εδώ».

Για το κατά πόσο είναι λυπημένος που δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Μαρόκο: «Είμαι στεναχωρημένος, αλλά είχα ένα μικρό τραυματισμό. Θα είχε ρίσκο αν έπαιζα, όμως τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικά».

Για το αν το επόμενο βήμα είναι το χρυσό μετάλλιο: «Όχι για εμένα. Πιθανότατα αυτό ήταν το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν το "last dance" μου. Δεν λέω ότι δεν θα παίξω ξανά με την εθνική αλλά δεν θα είμαι στο επόμενο Μουντιάλ».

Για το ματς με τους Μαροκινούς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Μαρόκο είναι εξαιρετική ομάδα. Πρέπει να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. Έκαναν ένα φανταστικό τουρνουά αλλά σήμερα τους είδες πως ήταν κουρασμένοι. Όλη η ομάδα τους είναι καλή. Η άμυνα τους τα έδωσε όλα αλλά είχαν τραυματισμούς. Ο Μπουφάλ, ο Ζίγιεχ, ο Εν Νεσίρι, ο Άμραμπατ ήταν όλοι τους φανταστικοί».

Για το μέλλον του στη Ζενίτ: «Δεν ξέρω. Πρέπει να το συζητήσω με το κλαμπ».

Για το φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ: «Για εμένα το φαβορί είναι η Γαλλία. Το πήραν πριν τέσσερα χρόνια οπότε για να δούμε τι μπορεί να κάνει η Αργεντινή».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα