Μουντιάλ 2022: Ο Μπενζεμά ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Ντεσάν, δεν σχεδιάζει να πάει στον τελικό

Μουντιάλ 2022: Ο Μπενζεμά ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Ντεσάν, δεν σχεδιάζει να πάει στον τελικό

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο Μπενζεμά ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Ντεσάν, δεν σχεδιάζει να πάει στον τελικό

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν φαίνεται να σχεδιάζει να ταξιδέψει στο Κατάρ για τον τελικό του Μουντιάλ, παρά την σχετική άδεια που έλαβε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Ντεσάν.

Ο Γάλλος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονείται κανονικά με την «Βασίλισσα». Οι Μαδριλένοι του έχουν χορηγήσει άδεια σε περίπτωση που θελήσει να πάει στην Ντόχα του Κατάρ για τον τελικό του Μουντιάλ, επειδή μπορεί να πάρει κι εκείνος μετάλλιο, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Relevo, κάτι τέτοιο δεν είναι στα πλάνα του Καρίμ Μπενζεμά ετούτη τη στιγμή. Ο λόγος είναι η δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος τεχνικός όταν είχε ερωτηθεί για το αν θα επιστρέψει ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε... την πόρτα απαντώντας «Προσέχω 24 παίκτες που έχω εδώ. Δεν με νοιάζει για εκείνους που δεν είναι όπως οι Κιμπεμπέ και Πογκμπά. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν την καθημερινότητά μου».

Το βράδυ της Τετάρτης (14/12) μετά την επικράτηση επί του Μαρόκο τον ρώτησαν πάλι για το αν θα έρθει ο Καρίμ Μπενζεμά στην Ντόχα για τον τελικό κι εκείνος αποκρίθηκε «Πφφ... προτιμών να μην σου απαντήσω. Ελάτε, επόμενη ερώτηση».

Ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός καταλαβαίνει πως δεν θα ήταν λογικό να μπει στην ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια, αφότου είχε λείψει από τα υπόλοιπα, ωστόσο δεν του άρεσε καθόλου η ψυχρότητα του Ντεσάν, όταν τον ρωτούσαν για το θέμα του.

Από τότε που έφυγε από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας στις 20 Δεκεμβρίου δεν έχει λάβει ούτε ένα μήνυμα από την γαλλική ομοσπονδία. Ο τραυματισμός αυτός ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον ίδιο που περίμενε και πως και πως το Μουντιάλ και περίμενε οι υπεύθυνοι της εθνικής ομάδας να νοιαστούν περισσότερο για κείνον.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα