Καστίγιο: «Πυρά» σε Σάντος με αφορμή τον Κριστιάνο, «Φερνάντο Μπάγεβιτς, κλασικός άσχετος προπονητής»

Καστίγιο: «Πυρά» σε Σάντος με αφορμή τον Κριστιάνο, «Φερνάντο Μπάγεβιτς, κλασικός άσχετος προπονητής»

Καστίγιο: «Πυρά» σε Σάντος με αφορμή τον Κριστιάνο, «Φερνάντο Μπάγεβιτς, κλασικός άσχετος προπονητής»

bet365

Ο Νέρι Καστίγιο απασφάλισε στο Instagram για την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντας τον Πορτογάλο τεχνικό «άσχετο» κι αφήνοντας αιχμές και κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο για δεύτερο σερί παιχνίδι από την ενδεκάδα της Πορτογαλίας έγινε αναμενόμενα το επίκεντρο των συζητήσεων πριν από το ματς κόντρα στο Μαρόκο και αυτή τη φορά εκ του αποτελέσματος δεν «βγήκε» στον Φερνάντο Σάντος.

Ο αποκλεισμός από τους Αφρικανούς ήρθε να φουντώσει την κουβέντα για το αν έπραξε ορθώς ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, ο οποίος δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την επιλογή του. Κι ένας από όσους πήραν θέση στα social media ήταν και ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος απασφάλισε κατά του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο παλαίμαχος διεθνής Μεξικανός του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, εξέφρασε την άποψη του για το θέμα και ήταν χειμαρρώδης κατά του Σάντος, τον οποίο αποκάλεσε μεταξύ άλλων «άσχετο» και «Φερνάντο Μπάγεβιτς», αφήνοντας έτσι αιχμές και κατά του άλλοτε προπονητή του στους Ερυθρόλευκους. Παράλληλα, τόνισε ότι παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τους κρατάς στον πάγκο ούτε με θλάση.

«Μπράβο Φερνάντο Σάντος Μπάγιεβιτς, άφησες εκτός τον Ρονάλντο χαχαχα. Γρήγορα γρήγορα τον τιμώρησε το ποδόσφαιρο. Τέτοιους παίκτες, Ρονάλντο, Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ τους βάζεις βασικούς και με θλάση.

Κλασικός προπονητής άσχετος, σε κάνει μάγκα ο Ρονάλντο τόσο καιρό και τον αφήνεις στον πάγκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο χαχαχα. Και την ώρα που βλέπεις ότι θα μείνεις εκτός τι του λες; Μπες μέσα και σώσε με; Χαχαχα.

Και υπάρχει κόσμος που λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι καλοί προπονητές», έγραψε στα πρώτα δύο του stories και στη συνέχεια ανήρτησε κι ένα τρίτο, με δηλώσεις του Λουίς Φίγκο που τάσσονταν κατά της επιλογής του Φερνάντο Σάντος, γράφοντας «Σας το είπα».

sdhgsdfg

saegsdg

sdg

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα