Γαλατάσαραϊ: Επικοινώνησε με τον ατζέντη του Μέμφις Ντεπάι

Newsroom
Γαλατάσαραϊ: Επικοινώνησε με τον ατζέντη του Μέμφις Ντεπάι

bet365

Την πρώτη της νύξη στον μάνατζερ του Μέμφις Ντεπάι έκανε η Γαλατάσαραϊ, που περιμένει στην... γωνία για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Η τουρκική ομάδα ψάχνει περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να της δώσουν το κάτι παραπάνω που επιθυμεί για να καταφέρει να προσπεράσει την Φενέρμπαχτσε και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένας από τους παίκτες που έχει στην λίστα της είναι και ο Μέμφις Ντεπάι της Μπαρτσελόνα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την τουρκική fotomac, η «τσιμ μπομ» συνομίλησε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και του κατέθεσε την προσφορά της ομάδας, αφού σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Ολλανδός επιθειτκός αναμένεται να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα έγραφε πρόσφατα η καταλανική Sport που θεωρούσε τον Ντεπάι μία από τις βασικές πηγές εσόδων της Μπαρτσελόνα για την υλοποίηση των τριών προτεραιοτήτων της τον Γενάρη.

Ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός αγωνίστηκε σε πέντε ματς με την Ολλανδία στο φειτνό Μουντιάλ πετυχαίνο4ντας ένα τέρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα