Μπαρτσελόνα: Οι τρεις προτεραιότητές της για τον Γενάρη

Μπαρτσελόνα: Οι τρεις προτεραιότητές της για τον Γενάρη

Σωτήρης Μυκονίου
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις προτεραιότητές της για τον Γενάρη

bet365

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν θα έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές τον χειμώνα, έχεις όμως τρεις σημαντικές προτεραιότητες σύμφωνα με την καταλανική Sport.

Οι Καταλανοί ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να κάνουν έστω μία μεταγραφή τον χειμώνα μετά την απόσυρση του Ζεράρ Πικέ, όμως ο αποκλεισμός τους από το Champions League και η απώλεια εισοδήματος που αυτός προκάλεσε περιόρισε τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν παύει να έχει κάποιες προτεραιότητες τον Γενάρη, ακόμη κι αν δεν σχετίζονται άμεσα με τις μεταγραφές. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να εγγράψουν τον Γκάβι στην πρώτη ομάδα, να εγγράψουν το νέο συμβόλαιο του Αραούχο, αλλά και εκείνο που πρόκειται να υπογράψουν με τον Μπαλντέ.

Αναφορικά με την περίπτωση του νεαρού Γκάβι, η Μπαρτσελόνα έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως το πρόβλημα που υπάρχει με την εγγραφή του στο ρόστερ της πρώτης ομάδας απότελεί απόλυτη προτεραιότητα του συλλόγου και θα γίνει κάθε δυνατή ενέργεια προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατό.

Ταυτόχρονα, όμως με την περίπτωση του 18χρονου Ισπανού μέσου, οι Καταλανοί πρέπει να εξοικονομήσουν κι άλλα χρήματα για να μπορέσουν να εγγράψουν την αύξηση που πήρε ο Ρόναλντ Αραούχο, αλλά κι εκείνη του Μπαλντέ, με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Μία λύση για να βρεθούν κάποια έσοδα είναι η πώληση του Μέμφις Ντεπάι. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεδομένα δεν θα μπορεί να φέρει πολλά χρήματα λόγω αυτού, παρ' ότι έχει 20 εκατ. ευρώ αξία. Φέτος έχει πραγματοποιήσει μόλις επτά συμμετοχές έχοντας τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Στο Μουντιάλ έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα παιχνίδια της Ολλανδίας έχοντας κι ένα γκολ κόντρα στις ΗΠΑ.

Ιδανικά ο Τσάβι θα ήθελε με κάποιο τρόπο να αποκτήσει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει και μία μεταγραφή, αφού καλυφθούν οι προτεραιότητες της ομάδας, για να πάρει έναν δεξιό μπακ, όμως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα