Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: «Συγχαίρω τον Ροντρίγκο που είχε τη δύναμη να εκτελέσει πέναλτι»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: «Συγχαίρω τον Ροντρίγκο που είχε τη δύναμη να εκτελέσει πέναλτι»

bet365

Ο Λούκα Μόντριτς στάθηκε δίπλα στον μοιραίο για τη Βραζιλία και συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Ροντρίγκο, μετά το χαμένο του πέναλτι απέναντι στην Κροατία.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Λούκα Μοντριτς μετά την πρόκριση της Κροατίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ, όμως ακόμα και σε κλίμα απόλυτης ευφορίας βρήκε τον χρόνο να συμπαρασταθεί στον συμπαίκτη του στη Ρεάλ και μοιραίο της Βραζιλίας, Ροντρίγκο.

Ο 21χρονος ήταν ο ένας εκ των δυο που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λιβάκοβιτς στη ρώσικη ρουλέτα και σημάδεψε τον αποκλεισμό της Βραζιλίας, όμως ο αρχηγός της Χβάρτσκα ύψωσε ασπίδα προστασίας και στάθηκε στην πνευματική δύναμη που επέδειξε σε έναν τέτοιο αγώνα.

«Πρέπει να συγχαρώ τον Ροντρίγκο γιατί είχε τη δύναμη και το mentality να εκτελέσει πέναλτι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι μπορούν να αποτύχουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης μετά το φινάλε της αναμέτρησης. .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα