Μουντιάλ 2022, Μαρόκο-Ισπανία: Πώς έζησαν παίκτες και Ρεγκραγκί το πέναλτι πρόκρισης του Χακίμι (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μαρόκο-Ισπανία: Πώς έζησαν παίκτες και Ρεγκραγκί το πέναλτι πρόκρισης του Χακίμι (vid)

bet365

Ο Αχράφ Χακίμι έστειλε στα «ουράνια» τους Μαροκινούς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, σφραγίζοντας την ιστορική πρόκριση της ομάδας του στους προημιτελικούς του Μουντιάλ 2022.

Με πρωταγωνιστή τον Μπόνο, το Μαρόκο πανηγύρισε την παρθενική του πρόκριση σε προημιτελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας της Ισπανίας στη διαδικασία των πέναλτι. Το ιστορικό γεγονός «σφράγισε» ο Αχράφ Χακίμι, ο οποίος ευστόχησε στην τελευταία εκτέλεση και έστειλε τους συμπατριώτες του στα «ουράνια».

Οι παίκτες, αλλά και ο πάγκος των «Λιονταριών του Άτλαντα» έζησαν πολύ έντονα την ψυχοφθόρα διαδικασία. Πιασμένοι αγκαλιά, περίμεναν την εκτέλεση του συμπατριώτη τους με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ουνάι Σιμόν η αγωνία μετετράπη σε μια τεράστια έκρηξη χαράς, με σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες να ορμούν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα