Μουντιάλ 2022, Ντάλιτς: «Η Βραζιλία είναι η πιο δυνατή, η καλύτερη ομάδα του Παγκόσμιο Κυπέλλου»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ντάλιτς: «Η Βραζιλία είναι η πιο δυνατή, η καλύτερη ομάδα του Παγκόσμιο Κυπέλλου»

bet365

Ο Κροάτης τεχνικός αναγνωρίζει ότι η ομάδα του έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση στα προημιτελικά του Μουντιάλ απέναντι στην Εθνική Βραζιλίας.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, προπονητής της Κροατίας θεωρεί τη Βραζιλία, την προσεχή αντίπαλό του την ερχόμενη Παρασκευή, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου «την πιο δυνατή και καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση».

Η Κροατία έζησε στα... άκρα για άλλη μια φορά. Από το Euro 2008, έχουν περάσει από κάθε παιχνίδι που έχει οδηγηθεί σε παράταση ή πέναλτι. Αλώβητοι βγήκαν και από τη «μάχη» με την Ιαπωνία, μια από τις αποκαλύψεις του Μουντιάλ του Κατάρ, που κέρδισε τις Γερμανία και Ισπανία στη φάση των ομίλων. Τώρα η δευτεραθλήτρια κόσμου περιμένει τη Βραζιλία για το εισιτήριο στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Ιάπωνες ο ομοσπονδιακός κόουτς των Κροατών τόνισε: «Η Βραζιλία είναι η πιο δυνατή και καλύτερη ομάδα στο τουρνουά. Όταν κοιτάς τους παίκτες, είναι τρομακτικό. Έχουμε ένα μεγάλο τεστ μπροστά μας, μια ομάδα που αγωνίζεται και έχει τόσους πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει να ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με πολλή πίστη και να αναζητήσουμε μια ευκαιρία. Θέλουμε να χαρούμε, παίξαμε με τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φυσικά, δεν θα τα παρατήσουμε, θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Και συμπλήρωσε: «Η Βραζιλία είναι το φαβορί, έχει αυτοπεποίθηση, εξαιρετική ατμόσφαιρα και κορυφαίους παίκτες. Ο Νεϊμάρ επέστρεψε. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν νομίζω ότι είναι έξυπνο να παίζεις ένας εναντίον ενός και θα τους έδινε πολύ χώρο, Θα μελετήσουμε την κατάσταση. Τις επιλογές. Δεν είναι 50% για κάθε μία, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο για εμάς».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα