Μουντιάλ 2022, Σερβία - Ελβετία: Με δίδυμο Βλάχοβιτς - Μίτροβιτς και βασικό Ζίβκοβιτς στον «τελικό» πρόκρισης

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Σερβία - Ελβετία: Με δίδυμο Βλάχοβιτς - Μίτροβιτς και βασικό Ζίβκοβιτς στον «τελικό» πρόκρισης

bet365

Η Σερβία θα αγωνιστεί στον τελικό πρόκρισης με την Ελβετία (21:00, ANT1+/antenna.gr) με 3-5-2 και επιθετικό δίδυμο τους Βλάχοβιτς - Μίτροβιτς. Βασικός ξανά ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η Σερβία έχει μπροστά της έναν τελικό πρόκρισης κόντρα στην Ελβετία (21:00, ANT1+/antenna.gr), καθώς θέλει μόνο νίκη και η Βραζιλία να κάνει το... χρέος της κόντρα στο Καμερούν για να προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς θα ξεκινήσει την ομάδα του με 3-5-2 με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς ως παρτενέρ του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στην γραμμή κρούσης. Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον επιθετικό της Γιουβέντους να είναι παραγκωνισμένος λόγω σχέσης του με τη γυναίκα του συμπαίκτη του Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς.

Όπως ήταν αναμενόμενο στη βασική ενδεκάδα βρίσκεται και ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά στο 3-5-2 της Σερβίας.

Σερβία: Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς.

Ελβετία: Κόμπελ, Βίντμερ, Ακάντζι, Εμπολό, Φρόιλερ, Τσάκα, Ροντρίγκες, Σόου, Βάργκας, Σχαρ, Σακίρι.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα