Mουντιάλ 2022, Μπενζεμά: Έγραψε «974» στο Twitter και όλοι νόμιζαν ότι πάει στο Κατάρ ενώ πάει διακοπές!

Γιάννης Αρώνης
Mουντιάλ 2022, Μπενζεμά: Έγραψε «974» στο Twitter και όλοι νόμιζαν ότι πάει στο Κατάρ ενώ πάει διακοπές!

bet365

Ένα μικρό νησί στα ανοιχτά της Μαδαγασκάρης έγινε αφορμή για μια επική παρεξήγηση που αποτέλεσε το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ της επιστροφής ή όχι του Καρίμ Μπενζεμά στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο Κατάρ.

Μετά τον... μύλο που προκλήθηκε χτες σχετικά με την συμμετοχή ή όχι του Καρίμ Μπενζεμά στο Μουντιάλ του Κατάρ, σήμερα ήρθε ο ίδιος ο Γάλλος να παίξει άθελά του τον ρόλο του αναπτερωτή των ελπίδων των Τρικολόρ.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ανατροπή στην υπόθεση Μπενζεμά ο οποίος θα προλάβαινε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον μηρό και να ενισχύσει την προσπάθεια των παγκοσμίων πρωταθλητών να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, ενώ αργότερα το δίκτυο RMC θέλησε να ανακόψει τον ενθουσιασμό των Γάλλων κάνοντας λόγο για απειροελάχιστες πιθανότητες ο Μπενζεμά να αναρρώσει εγκαίρως.

Σήμερα λοιπόν ο 34χρονος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης ανήρτησε μια φωτογραφία του στο Twitter γράφοντας την λεζάντα «974», κάνοντας και πάλι τους πάντες να πιστέψουν στην επιστροφή του. Ο λόγος είναι πως ένα από τα οκτώ γήπεδα που φιλοξενούν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ λέγεται «974», έχοντας πάρει το όνομά του από τον τηλεφωνικό κωδικό της χώρας!

Ο Μπενζεμά όμως αναφερόταν στο νησί Ρεϋνιόν, μια υπερπόντια κτήση της Γαλλίας στον Ινδικό Ωκεανό που αντιστοιχεί στον κωδικό διαμερίσματος 974 της Γαλλικής Δημοκρατίας, την οποία θα επισκεφθεί για διακοπές! Μάλιστα η ανάρτηση του κατόχου της Χρυσής Μπάλας περιελάμβανε και την σημαία της συγκεκριμένης εξωτικής περιοχής, κάτι που όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό ώστε να αποτρέψει την παρεξήγηση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα