Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Φρένο στα σενάρια περί επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά από το RMC

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Φρένο στα σενάρια περί επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά από το RMC

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Φρένο στα σενάρια περί επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά από το RMC

bet365

Το γαλλικό δίκτυο RMC ξεκαθάρισε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του θεωρείται εξαιρετικά απίθανο ο Καρίμ Μπενζεμά να προλάβει να αγωνιστεί στο Κατάρ παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το αντίθετο.

Η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το απόγευμα και έκανε λόγο για αρκετά πιθανή επιστροφή του Μπενζεμά στις υποχρεώσεις της Γαλλίας στο τρέχον Μουντιάλ σκόρπισε προσδοκίες στους φίλους τον Τρικολόρ, των οποίων οι ελπίδες για συμμετοχή του κατόχου της Χρυσής Μπάλας αναπτερώθηκαν.

Παρ' όλα αυτά το έγκυρο γαλλικό δίκτυο RMC έσπευσε να καταλαγιάσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των Γάλλων κάνοντας λόγο για «μικρή, σχεδόν μηδενική» πιθανότητα να απολαύσουμε τον 34χρονο σούπερ σταρ της Ρεάλ στα γήπεδα του Κατάρ με τα χρώματα της πρωταθλήτριας κόσμου.

«Ο ισπανικός Τύπος μπορεί να «πήρε φωτιά» τη Δευτέρα. Όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να παίξει , και ως εκ τούτου να ενταχθεί ενδεχομένως στη γαλλική ομάδα στο Κατάρ.

Ο επιθετικός θα επιστρέψει στις προπονήσεις αυτή την Πέμπτη στη Μαδρίτη, αλλά μακριά από τους συμπαίκτες του. Θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ακολουθώντας αυστηρό πρωτόκολλο αποθεραπείας, δέκα μέρες μετά τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο του αριστερού μηρού, έναν τραυματισμό που τον ανάγκασε να βάλει τέλος στο Μουντιάλ του.

Ο Μπενζεμά που δεν αντικαταστάθηκε μεταξύ των 26 τρικολόρ, παραμένει επίσημα εγγεγραμμένος στη λίστα των Μπλε της FIFA. Κάτι που σύμφωνα με τους κανονισμούς του προσφέρει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην επιλογή, όμως μόνο ο Ντιντιέ Ντεσάν μπορεί να αποφασίσει. Αλλά η πιθανότητα είναι μικρή, σχεδόν μηδενική, ενώ απομένει λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει το RMC.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα