Μουντιάλ 2022: Το 1/3 του πληθυσμού της Ισπανίας είδε το ντέρμπι με τη Γερμανία στο Μουντιάλ

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Το 1/3 του πληθυσμού της Ισπανίας είδε το ντέρμπι με τη Γερμανία στο Μουντιάλ

bet365

Περισσότερο από το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της Ισπανίας παρακολούθησε το παιχνίδι του Μουντιάλ κόντρα στη Γερμανία την Κυριακή (27/11).

Ο Γερμανός Νίκλας Φούλκριγκ, έβαλε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) για τα «πάντσερ» κόντρα στην Ισπανία που είχε προηγηθεί με τον Αλβάρο Μοράτα στο πρώτο ντέρμπι του Μουντιάλ του 2022. Το μεγάλο ματς της Κυριακής που προβλήθηκε στις 8 μ.μ. τοπική ώρα και στις δύο χώρες προσέλκυσε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Περίπου 17 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στην κάλυψη του ραδιοτηλεοπτικού φορέα ZDF για να δουν τη Γερμανία να παίζει την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο την Κυριακή, ενώ 16,6 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον αγώνα στην Ισπανία, σύμφωνα με στοιχεία από τις εταιρείες μέτρησης κοινού AGF και Barlovento.

Ο πρώτος αγώνας της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις 23 Νοεμβρίου, στον οποίο η Ιαπωνία κέρδισε τους τέσσερις φορές πρωταθλητές κόσμου με 2-1, προσέλκυσε ένα κοινό 9,2 εκατομμυρίων ανθρώπων στη χώρα, ενώ ο πρώτος αγώνας της Ισπανίας, η νίκη 7-0, κόντρα στην Κόστα Ρίκα, που προβλήθηκε στον εθνικό τηλεοπτικό σταθμό της Ισπανίας TVE και στο Gol Mundial της συνδρομητικής τηλεόρασης, προσέλκυσε 10,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο πληθυσμός της Ισπανίας -47 εκατομμύρια- είναι πολύ μικρότερος από τον πληθυσμό των 83 εκατομμυρίων της Γερμανίας.

Το μεταξύ τους παιχνίδι, είδαν 17 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία και 16,6 εκατ. στην Ισπανία.

Η «ρόχα» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Ομίλου Ε' με τέσσερις βαθμούς και χρειάζεται μια ισοπαλία στον τελευταίο της αγώνα με την Ιαπωνία για να προχωρήσει στη διοργάνωση.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα