Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Η... κατάρα του ITV συνεχίστηκε κόντρα στις ΗΠΑ

Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Η... κατάρα του ITV συνεχίστηκε κόντρα στις ΗΠΑ

Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Η... κατάρα του ITV συνεχίστηκε κόντρα στις ΗΠΑ

bet365

Το αρνητικό σερί του «ITV» στις μεταδόσεις των αγώνων της εθνικής Αγγλίας σε Μουντιάλ και Euro συνεχίστηκε με την ισοπαλία κόντρα στις ΗΠΑ και οι Άγγλοι ζητούν... BBC εδώ και τώρα.

Η εμφατική νίκη της Αγγλίας επί του Ιράν στην πρεμιέρα δεν είχε συνέχεια, καθώς η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δυσκολεύθηκε πολύ απέναντι στις ΗΠΑ και τελικά βολεύθηκε με το 0-0 που τη φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση. Ωστόσο, το «καμπανάκι» ήχησε στους φίλους των Τριών Λιονταριών και πίσω στην πατρίδα τους επικρατεί μίνι «γκρίνια». Για τις αλλαγές που (δεν) έκανε ο Σάουθγκεϊτ, μέχρι και για τη λεγόμενη «κατάρα» του τηλεοπτικού σταθμού ITV!

Τι εννοούν με την «κατάρα»; Το ανταγωνιστικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο του BBC τρέχει ένα άκρως αρνητικό σερί όταν μεταδίδει παιχνίδια Μουντιάλ των Τριών Λιονταριών. Ένα σερί που μεταφράζεται σε ποσοστό νίκης 13%!

Συγκεκριμένα, η Αγγλία έχει παίξει 28 παιχνίδια Μουντιάλ από το 1998 και αν συμπεριλάβει κανείς και δύο από το περασμένο Euro, υπάρχει ισορροπία στις μεταδόσεις BBC και ITV, στα 15 παιχνίδια. Με τη μετάδοση στο BBC, η Αγγλία μετράει 11 νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Τι συμβαίνει όταν η μετάδοση γίνεται από το ITV; Η Αγγλία μετράει μόλις δύο νίκες σε 15 παιχνίδια, μαζί με έξι ισοπαλίες και επτά ήττες!

Εκτός από τη βελτίωση της ομάδας τους ενόψει των νοκ-άουτ, οι φίλοι της Αγγλίας παρακαλούν, λοιπόν, όλα τα παιχνίδια τους στο τουρνουά να μεταφερθούν... πάση θυσία στο BBC.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα