Μουντιάλ 2022: Tα πέντε καλύτερα γκολ της πρώτης αγωνιστικής (vids + poll)

Βασίλης Μπαλατσός
Μουντιάλ 2022: Tα πέντε καλύτερα γκολ της πρώτης αγωνιστικής (vids + poll)

bet365

To Gazzetta ξεχωρίζει τα πέντε πιο όμορφα γκολ της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και σας καλεί να ψηφίσετε το καλύτερο.

Τέσσερις μέρες μετά την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης και την Παρασκευή (25/11) ξεκινάει η δεύτερη. Το Gazzetta ξεχώρισε τα πέντε καλύτερα γκολ των πρώτων 16 παιχνιδιών του τουρνουά και ένα εξ αυτών μπήκε στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής. Ο λόγος για το δεύτερο γκολ του Ριτσάρλισον με γυριστό σουτ στη νίκη της Βραζιλίας κόντρα στη Σερβία.

Το πρώτο χρονικά εξ αυτών των γκολ μπήκε στην ευρεία νίκη της Αγγλίας επί του Ιράν με 6-2. Στο 43' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαγκουάιρ πήρε την κεφαλιά και έστρωσε τη μπάλα στον Σακά, ο οποίος με εξαιρετικό βολέ πέτυχε το δεύτερο τέρμα των Λιονταριών.

Η Αργεντινή έπεσε θύμα της πρώτης μεγάλης έκπληξης του τουρνουά, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Σαουδική Αραβία με ανατροπή. Στο 53' ο Αλ Νταουσαρί με κίνηση... Μέσι μέσα από την περιοχή βρήκε χώρο και με μαγικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το δεύτερο «σοκ» της διοργανώσης ήταν για τους Γερμανούς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 2-1 από την Ιαπωνία επίσης από ανατροπή. Στο 83' ο Ιτακούρα έβγαλε μια βαθιά μπαλιά την οποία κατέβασε φανταστικά ο Ασάνο και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Νόιερ για το 2-1.

Tην τελική πεντάδα κλείνει ένα από τα επτά γκολ που έβαλαν οι Ισπανοί κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Στο 75ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Μοράτα, ο Γκάβι έπιασε φοβερό βολέ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής για να γίνει ο τρίτος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Μουντιάλ σε ηλικία 18 ετών και 110 ημερών μετά τους Πελέ (17 ετών και 239 ημερών) και Μανουέλ Ρόσας (18 ετών και 93 ημερών).

Loading...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα