Μουντιάλ 2022, Ντάιερ: «Δεν χρειάζεται το αλκοόλ για να δημιουργήσεις ωραία ατμόσφαιρα» (vid)

Μουντιάλ 2022, Ντάιερ: «Δεν χρειάζεται το αλκοόλ για να δημιουργήσεις ωραία ατμόσφαιρα» (vid)

Νίκος Κικίδης
Μουντιάλ 2022, Ντάιερ: «Δεν χρειάζεται το αλκοόλ για να δημιουργήσεις ωραία ατμόσφαιρα» (vid)

bet365

Τη δική του απάντηση πάνω στο ζήτημα της απαγόρευσης του αλκοόλ στο Μουντιάλ του Κατάρ έδωσε ο Έρικ Ντάιερ, τονίζοντας πως η καλή ατμόσφαιρα στα γήπεδα εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές.

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες μετά την απόφαση του Κατάρ να απαγορεύσει την πώληση του αλκοόλ (και) περιμετρικά των οκτώ σταδίων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ, με τη FIFA να είναι πλέον υπόλογη σε χορηγούς όπως η Budweiser που είχε πληρώσει εκατομμύρια για να διαφημίσει τη μπύρα της στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Ο Τζάνι Ινφαντίνο φρόντισε από την πλευρά του να κατευνάσει τα πλήθη αναφέροντας με... ειρωνικό τόνο πως «αν δεν πιεις μπύρα για 3 ώρες τη μέρα, θα επιβιώσεις» και λίγες ώρες αργότερα βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Έρικ Ντάιερ.

Ο Άγγλος διεθνής συντάχθηκε με τα λόγια του προέδρου της FIFA και έδωσε τη δική του απάντηση πάνω στο ζήτημα, τονίζοντας πως η καλή ατμόσφαιρα στα γήπεδα ρυθμίζεται από τους ποδοσφαιριστές, κι όχι από το αλκοόλ.

«Θα ήθελα να πιστεύω ότι μπορείς να διασκεδάσεις και χωρίς αλκοόλ. Εξαρτάται από εμάς σαν ομάδα και από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ να παράγουν όμορφο, συναρπαστικό ποδόσφαιρο κι αυτό είναι που θα δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα στα γήπεδα.

Οι παίκτες και οι οπαδοί τρέφουν ο ένας τον άλλον και πρέπει να είμαστε εμείς που θα το ξεκινήσουμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Εκείνο είναι το θεμελιώδες πράγμα που θα δημιουργήσει ένα καλό περιβάλλον» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα