Χατζισαφί: «Ντρέπομαι για την κατάσταση στο Ιράν»

Βασίλης Μπαλατσός
Χατζισαφί: «Ντρέπομαι για την κατάσταση στο Ιράν»

bet365

Ο Εχσάν Χατζισαφί με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την ντροπή που νιώθει για τα βίαια περιστατικά που γίνονται στο Ιράν και έστειλε μήνυμα υπέρ των καταπιεσμένων γυναικών.

Μετα τη φιλική ισοπαλία με του Ιράν με τη Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού ο Εχσάν Χατζισαφί επιστρέφει στην Αθήνα για να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που δεν βρίσκεται με την εθνική του μπορεί να τοποθετηθεί ελεύθερα για τα θλιβερά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα του μετά τη δολοφονία της Μαχσά Αμινί.

Ο αρχηγός των Ιρανών όπως και ο Γιάχανμπας είχαν τοποθετηθεί για τον θάνατο της 22χρονης με αναρτήσεις τους στα Social Media, όμως σύμφωνα με τη Daily Mail, αναγκάστηκαν από την Ομοσπονδία να τις κατεβάσουν από τη στιγμή που ήταν στην αποστολή της εθνικής τους. Ο διεθνής μπακ - χαφ της Ένωσης με stories του στο Instagram εξέφρασε την ντροπή που νιώθει για τα βίαια περιστατικά που γίνονται στην χώρα και έστειλε μήνυμα υπέρ των καταπιεσμένων γυναικών.

Οι αναρτήσεις του Χατζισαφί:

«Οι γυναίκες είναι το μισό σώμα της κοινωνίας. Όταν το άλλο μισό το γεννάει τότε είναι στην πραγματικότητα ολόκληρο το σώμα».

haji

«Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Θα αγωνιζόμαστε για εσάς και την πατρίδα μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στη χώρα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν τον θάνατο. Λύστε τα προβλήματα τους αντί να ασκείτε βία».

haji

haji

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα