Αζμούν: Δεν πανηγύρισε το γκολ του Ιράν σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Newsroom
Αζμούν: Δεν πανηγύρισε το γκολ του Ιράν σε ένδειξη διαμαρτυρίας

bet365

Ο Αζμούν σκόραρε κόντρα στη Σενεγάλη από την ασίστ του Χατζισαφί, δεν πανηγύρισε κι έδειξε ακόμα μια φορά πως είναι ηγέτης εντός κι εκτός γηπέδων. 

«Δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ τη σιωπή. Αν θέλουν να με κόψουν από την ομάδα είναι απλά μια θυσία για μια τρίχα σε μια Ιρανή γυναίκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί αυτή η ανάρτηση. Ντροπή σε όλους πόσο εύκολα δολοφονείτε ανθρώπους. Ζήτω οι Ιρανές» τόνιζε πριν λίγες ημέρες και όλοι αποθέωσαν τη στάση του. Ο Σαρντάρ Αζμούν δεν έμεινε σε αυτή την ανάρτηση και στο σημερινό φιλικό με τη Σενεγάλη βρήκε δίχτυα, αλλά δεν πανηγύρισε ποτέ, δείχνοντας έτσι και στον αγωνιστικό χώρο την οργή και τη θλίψη του για τα όσα συμβαίνουν στο Ιράν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Σενεγάλη και Ιράν αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό που έγινε στην Αυστρία. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί ήταν βασικός, αναντικατάστατος, αρχηγός και από στους κορυφαίους της ομάδας του, κάνοντας και την ασίστ για το γκολ του Αζμούν. Βασικός και ο Παπέ Σισέ, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να έχει καλές τοποθετήσεις. Από την άλλη ο αμυντικός της Ένωσης, Μιλάντ Μοχαμαντί έμεινε για δεύτερο διαδοχικό ματς στον πάγκο.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα