Ίντερ Μαϊάμι: Ο διαιτητής στο ματς με την Ορλάντο αντικαταστάθηκε αφού διέρρευσαν φωτογραφίες του με τη φανέλα της ομάδας του Μέσι

Newsroom
messi_inter_miami_mls

bet365

Ο διαιτητής του Ίντερ Μαϊάμι - Ορλάντο Σίτι άλλαξε τελευταία στιγμή αφότου διεύρευσαν φωτογραφίες του με τη φανέλα της ομάδας του Μέσι.

Η Οργάνωση Επαγγελματιών Διαιτητών (PRO) ανακοίνωσε τις αναθέσεις διαιτητών για τον αγώνα του Σαββάτου (02/03) Ίντερ Μαϊάμι - Ορλάντο Σίτι, αναφέροντας αρχικά τον Γκιγιέρμε Σερέτα ως κεντρικό διαιτητή, όμως στην πορεία αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Σερέτα με τον Ερέρα.

Ο λόγος;

Οι φωτογραφίες του Σερέτα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και τον έδειχναν με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι!

Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός στο twitter, MLSRefStats έφερε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες. Ο Ερέρα ήταν αρχικά ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα, αλλά αναβαθμίστηκε μετά την... αγάπη του Σερέτα για την ομάδα του Μέσι.

«Ο διαιτητής Γκιγιέρμε Σερέτα απομακρύνθηκε από το παιχνίδι λόγω πιθανής σύγκρουσης», δήλωσε η PRO στο βρετανικό «The Athletic».

Ο Ερέρα αντικατέστησε επίσημα τον Σερέτα μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευση των φωτογραφιών στα social media.

Στα αμιγώς αγωνιστικά πάντως, η ομάδα του Λιονέλ Μέσι δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση επί της Ορλάντο με 5-0.

 

MLS Τελευταία Νέα