Τερματοφύλακας της Ίντερ Μαϊάμι: «Δεν είμαστε έτοιμοι για τον Μέσι, δεν υπάρχει ασφάλεια»

Νίκος Κικίδης
lionel_messi

bet365

Σε δηλώσεις που ενδεχομένως να.. προβληματίσουν τον Λιονέλ Μέσι προχώρησε ο τερματοφύλακας της Ίντερ Μαϊάμι, Νικ Μάρσμαν, ο οποίος υποστήριξε πως το κλαμπ δεν είναι έτοιμο για την άφιξή του.

Στις ΗΠΑ και το ηλιόλουστο Μαϊάμι φαντάζει το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα στην Ίντερ Μαϊάμι.

Μια τεράστια επικοινωνιακή νίκη για το κλαμπ του MLS, καθώς από την θέση αουτσάιντερ που κατείχε πριν από μερικές εβδομάδες κατάφερε φαινομενικά να κάνει την ανατροπή και να νικήσει τον ανταγωνισμό από τη Σαουδική Αραβία.

Οι τελευταίες καταγγελτικές δηλώσεις ωστόσο του γκολκίπερ της ομάδας, Νικ Μάρσμαν, ενδεχομένως να πρέπει να προβληματίσουν τον Αργεντινό για την επιλογή του.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ άλλωστε δεν μάσησε τα λόγια του και υποστήριξε πως το κλαμπ δεν είναι έτοιμο για την άφιξη του προσεχώς 36χρονου αστέρα, λόγω θεμάτων ασφαλείας στο γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο.

«Έχουμε ένα προσωρινό γήπεδο, οι οπαδοί μπορούν απλά να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, δεν υπάρχουν πύλες. Φεύγουμε επίσης από το γήπεδο χωρίς ασφάλεια. Νομίζω πως το κλαμπ δεν είναι έτοιμο, αλλά ελπίζω να έρθει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα