Μπαπέ: Το περιβάλλον του παρατηρεί «έλλειψη σεβασμού» από τον Λουίς Ενρίκε

Μπαπέ: Το περιβάλλον του παρατηρεί «έλλειψη σεβασμού» από τον Λουίς Ενρίκε

Newsroom
Ενρίκε Μπαπέ

bet365

Σύμφωνα με την L'Équipe, το περιβάλλον του Κιλιάν Μπαπέ θεώρησε «έλλειψη σεβασμού» ότι ο Λουίς Ενρίκε τον αντικατέστησε απέναντι στη Μαρσέιγ, στο τελευταίο του Κλάσικο.

Η σχέση του Λουίς Ενρίκε με τον Κιλιάν Μπαπέ έχει σκιές... Το τελευταίο επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή, στο «Βελοντρόμ», στη Μασσαλία, αφού ο Αστουριανός τεχνικός αντικατέστησε τον Γάλλο αστέρα στο 64ο λεπτό με το σκορ στο 0-1 υπέρ των Παριζιάνων.

Αν και τα λεπτά του έχουν μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως επειδή νημέρωσε την PSG, στα μέσα Φεβρουαρίου, ότι θα έφευγε στο τέλος της σεζόν, ο παίκτης δεν κατάλαβε την απόφαση του Ενρίκε, ούτε το περιβάλλον του, το οποίο, σύμφωνα με στη L'Équipe, το θεώρησε «έλλειψη σεβασμού» καθώς ήταν ένα τόσο σημαντικό ματς στη Γαλλία και πιθανότατα το τελευταίο του.

Ο Μπαπέ έπαιξε 90λεπτο σε ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια του στη Ligue 1, στις 17 Μαρτίου εναντίον της Μονπελιέ, στο οποίο σημείωσε χατ-τρικ. Ο Λουίς Ενρίκε έχει υποστηρίξει συστηματικά ότι το μειώσει τα λεπτά συμμετοχής του Γάλλου σταρ είναι κυρίως για να προετοιμαστεί για το μέλλον, την επόμενη σεζόν, στην οποία δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο πρώτος «μεγάλος» καυγάς που σημειώθηκε μεταξύ των δύο ήταν την 1η Μαρτίου, σε έναν αγώνα στο Μονακό, 0-0, στον οποίο ο Λουίς Ενρίκε τον αντικατέστησε μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Ο Μπαπέ πήγε απευθείας στο κουτί του «Louis II» και μια μέρα αργότερα ζήτησε μια τετ α τετ συνομιλία με τον προπονητή της PSG. Τον διαβεβαίωσε ότι τον υπολογίζει για σημαντικά ματς, όπως το αυριανό (03/04) ματς με τη Ρεν, τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά ότι στη Ligue 1 θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει όπως έκανε από τις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Μπαπέ συμμορφώθηκε με την απόφαση, αλλά η αλλαγή του κόντρα στη Μαρσέιγ άνοιξε ξανά μια πληγή που φαινόταν, τουλάχιστον εξωτερικά, να έχει κλείσει. Και τα δύο μέρη, ωστόσο, θα βάλουν τα συλλογικά συμφέροντα πάνω από τα ατομικά συμφέροντα, ο Λουίς Ενρίκε γιατί δεν μπορεί να στερηθεί τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο σε αγώνες στους οποίους διακυβεύεται τίτλος, σε αντίθεση με τη Ligue 1, στην οποία τα πράγματα οδεύουν σε αίσιο για τους Παριζιάνους τέλος, κι ο Μπαπέ επειδή θέλει να φύγει από το Παρίσι από την μπροστινή πόρτα, προσπαθώντας να δώσει στον σύλλογο από τη γαλλική πρωτεύουσα το πρώτο Champions League στην ιστορία του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα