Μπαπέ: «Δεν έχω να πω κάτι για το μέλλον μου, αλλά θα έχει ξεκαθαρίσει πριν το Euro»

mbappe_chl_psg

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του μέλλοντός του, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει πριν το επερχόμενο Euro.

Ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε εν όψει του φιλικού της Γαλλίας απέναντι στη Γερμανία (23/03), αλλά η φημολογία γύρω από το μέλλον του αναμενόμενα επισκίασε το παιχνίδι. Ο Γάλλος σταρ, που φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, απέφυγε να πει κάτι ξεκάθαρο για το μέλλον, ωστόσο κατέστησε σαφές πως πριν το Euro 2024 τα πάντα γύρω από αυτό θα έχουν διευθετηθεί.

«Δεν έχω ανακοινώσει ακόμα κάτι για το μέλλον μου επειδή δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Όταν αλλάξει αυτό, θα το πω. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Συγγνώμη που σας απογοητεύω, αλλά δεν έχω τίποτα "ζουμερό" να ανακοινώσω», ανέφερε αρχικά ο Μπαπέ που προσέθεσε πως: «Θα επικεντρωθώ στην εθνική ομάδα για το Euro. Πιστεύω πως μέχρι τότε το μέλλον μου θα έχει ξεκαθαρίσει. Είμαι συγκεντρωμένος στη Γαλλία».

Σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ζήτημα της συμμετοχής του σε αυτούς είπε: «Φυσικά και θα ήθελα να συμμετάσχω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Η τελική απόφαση θα ανήκει στον σύλλογό μου. Αποστασιοποιούμαι από τέτοιες καταστάσεις. Αν μου πουν πως δεν μπορώ να παίξω, θα το δεχθώ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα