Ρεάλ Μαδρίτης: Προσφέρει στον Μπαπέ συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές σε σχέση με τις προηγούμενες απόπειρες

mbappe_france_celebration

bet365

Συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που τον «κυνήγησε» προσφέρει στον Κίλιαν Μπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης. Διαφορά 25 εκατομμυρίων με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το σίριαλ του Κίλιαν Μπαπέ παραμένει στο επίκεντρο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια απόφαση, με την Παρί Σεν Ζερμέν να περιμένει να μάθει την απάντηση στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει. Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις, με τα ισπανικά Μέσα να τονίζουν ότι στο στρατόπεδο της Βασίλισσας αναμένουν να μάθουν την απόφαση του Γάλλου ακόμα και μέσα στον Γενάρη.

Σύμφωνα με το «ESPN» η Ρεάλ δεν σκοπεύει να ξεφύγει στις προτάσεις που θα κάνει στον Μπαπέ και μάλιστα φέρεται να του κάνει... καψόνια για τις προηγούμενες «σαπουνόπερες» που δημιούργησε ο ίδιος. Όπως αναφέρεται παρότι η Βασίλισσα θέλει όντως τον Γάλλο, δεν πρόκειται να του προσφέρει συμβόλαιο μεγαλύτερης αξίας των 10.5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή λαμβάνουν οι Βινίσιους και Μπέλινγκχαμ.

Τα 25 εκατομμύρια που χωρίζουν Ρεάλ και Παρί

Την ίδια ώρα το «ESPN» αποκαλύπτει και τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις προτάσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι προσφέρουν στον Γάλλο σούπερ σταρ συμβόλαιο 36 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Όπως γίνεται αντιληπτό, η διαφορά ανάμεσα στις προτάσεις των δύο συλλόγων είναι τεράστια, καθώς τις ξεχωρίζουν 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπαπέ έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση καθώς δύσκολα θα τον κυνηγήσει ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης εφόσον και αυτή τη φορά αποφασίσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία δεν διστάζει να του δώσει σχεδόν τα τετραπλάσια χρήματα από αυτά που του δίνει η μαδριλένικη ομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα