Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφωνία με τον Μπαπέ για το καλοκαίρι!

Νίκος Κικίδης
mbappe_france_celebration

bet365

Ρεπορτάζ «βόμβα» από το «Foot Mercato», το οποίο κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ Μπαπέ και Ρεάλ που θα ντύσει στα λευκά τον Γάλλο από τη νέα σεζόν!

Το πολύκροτο μεταγραφικό σίριαλ που έχει περάσει από... χίλια κύματα με κύριες πρωταγωνίστριες τις Παρί και Ρεάλ οδεύει προς το τέλος του!

Ο λόγος φυσικά για το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, το οποίο φαίνεται πως προορίζεται για τη Μαδρίτη! Σύμφωνα άλλωστε με το έγκυρο «Foot Mercato», ο Γάλλος αυτή τη φορά είπε το πολυπόθητο και ξεκάθαρο «ναι» στη Βασίλισσα προκειμένου να φορέσει τα λευκά την επόμενη σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες οι δυο πλευρές φέρονται να βρίσκονταν σε επαφές προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για το επόμενο καλοκαίρι, αν και η Ρεάλ είχε υιοθετήσει μια πιο αυστηρή στάση με προθεσμία και χαμηλότερο οικονομικό πακέτο προς τον 25χρονο σε σχέση με αυτό που του είχε προτείνει πίσω στο 2022.

Παρόλα αυτά η αλλαγή στάσης της Ρεάλ δεν χάλασε το deal και οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασία τους μετά την ολοκλήρωση και της φετινής σεζόν.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί επίσης το γεγονός πως ο Μπαπέ θεωρεί πως για πρώτη φορά θα φύγει με καλές σχέσεις από το Παρίσι, καθώς έχει συμφωνήσει με τους Παριζιάνους να παραιτηθεί από τα μπόνους του εφόσον δεν ανανεώσει, «χαρίζοντας» πρακτικά στο σύλλογο ένα ποσό μεταξύ 70-80 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον μένει να φανεί αν το ρεπορτάζ του γαλλικού Μέσου επαληθευτεί και πράγματι ο Γάλλος αστέρας φορέσει επιτέλους τα λευκά της Βασίλισσας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα