Μαρσέιγ - Λυών: Αναβολή στο παιχνίδι μετά την επίθεση στο πούλμαν των φιλοξενούμενων

lyon_bus

bet365

Το γαλλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λυών στιγματίστηκε από την επίθεση στο πούλμαν των Λιονέ αλλά και τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο, γεγονός που οδήγησε στην αναμενόμενη αναβολή του παιχνιδιού.

Για ακόμη μια φορά το γαλλικό ποδόσφαιρο επισκιάζεται από τη βία, με τελευταίο «θύμα» το ντέρμπι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λυών.

Πριν καν πατήσουν το πόδι τους στο «Βελοντρόμ» οι ομάδες, το παιχνίδι στιγματίστηκε από την επίθεση των οργανωμένων οπαδών των Μασσαλών στο πούλμαν των Λιονέ. Μια μερίδα ορισμένων ανεγκέφαλων λιθοβόλησαν το λεωφορείο των φιλοξενούμενων. Η... βροχή από πέτρες είχε ως αποτέλεσμα τα τζάμια του πούλμαν να σπάσουν και μερικά άτομα της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Φάμπιο Γκρόσο, να τραυματιστούν.

Ο προπονητής της Λυών μάλιστα, βγήκε αιμόφυρτος από το πούλμαν με τραυματισμό στο πρόσωπο. Τραυματίστηκαν επίσης και ορισμένοι από τους οπαδούς των Λιονέ που έκαναν το ταξίδι στη Μασσαλία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, πλήρως αναμενόμενα, το παιχνίδι δεν άρχισε ποτέ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να ανακοινώνει την αναβολή του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα