Μαρσέιγ - Λυών: Μασσαλοί οπαδοί έριξαν πέτρες στο πούλμαν των Λιονέ, τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο Φάμπιο Γκρόσο

Βασίλης Μπαλατσός
Groso
Οπαδοί της Μαρσέιγ πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της Λυών που κατευθυνόταν στο «Βελοντρόμ». Τραυματίστηκε στο πρόσωπο από σμασμένα γυαλιά ο προπονητής των Λιονέ, Φάμπιο Γκρόσο. Στον «αέρα» το ντέρμπι.

Επίθεση οπαδών της Μαρσέιγ στην αποστολή της Λυών! Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γαλλίας υποστηρικτές των Μαρσεγέζων πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας που κατευθυνόταν προς το «Βελοντρόμ».

Από τα σπασμένα τζάμια τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο προπονητής των Λιονέ, Φάμπιο Γκρόσο. Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι o κόουτς της Λυών αποκόμισε κόψιμο τριών εκατοστών πάνω από τα αριστερό μάτι, ενώ μικροτραυματισμούς έχουν ο βοηθός του Ραφαέλε Λόνγκο αλλά και αρκετοί παίκτες.

Αμέσως μετά την άφιξη του πούλμαν στο γήπεδο ο αιμόφυρτος Ιταλός τεχνικός μεταφέρθηκε στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, με τους γιατρούς να του βάζουν επιδέσμους στο κεφάλι.

Ο Γκρόσο είναι ζαλισμένος και σε κατάσταση σοκ και συνεπώς δύσκολα θα μπορέσει να κοουτσάρει απόψε. Με βάση αυτά τα δεδομένα η διεξαγωγή του γαλλικού ντέρμπι βρίσκεται στον «αέρα».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα