Παρί μεταγραφές: «Άκυρο» της Άιντραχτ σε πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ για τον Κόλο Μουανί

Νίκος Κικίδης
Παρί μεταγραφές: «Άκυρο» της Άιντραχτ σε πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ για τον Κόλο Μουανί

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση που εξέλαβε από την Άιντραχτ η Παρί Σεν Ζερμέν σε πρόταση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Κόλο Μουανί.

Οι προσθήκες των Ουσμάν Ντεμπελέ, Μάρκο Ασένσιο, Γκονζάλο Ράμος και Λι Κανγκ Ιν φαίνεται πως δεν είναι αρκετές για την Παρί, η οποία ψάχνει ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή.

Ο λόγος για τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό, Κόλο Μουανί, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους Παριζιάνους και πλέον το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι το «ναι» και της Άιντραχτ.

Προς το παρόν ωστόσο οι Αετοί αντιστέκονται, καθώς σύμφωνα με το «RMC» η πρώτη πρόταση της Παρί ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ συμπεριλαμβανόμενων των μπόνους έπεσε στο κενό!

Η αξιολόγηση των Γερμανών άλλωστε ανέρχεται σε ένα ποσό μεταξύ 80-90 εκατομμυρίων ευρώ για τον 24χρονο επιθετικό, με τους Γάλλους από την πλευρά τους να εμφανίζονται διστακτικοί μπροστά σε έναν τέτοιο αριθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα