Σέρχιο Ράμος: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν

Σέρχιο Ράμος: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν

Σέρχιο Ράμος: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Δύο χρόνια μετά τη μετακόμισή του στο Παρίσι, ο Σέρχιο Ράμος ανακοίνωσε πως το παιχνίδι κόντρα στην Κλερμόν (03/06) θα είναι το τελευταίο του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος στη σχέση του Σέρχιο Ράμος με την Παρί Σεν Ζερμέν! Δύο χρόνια μετά την έλευσή του στην πόλη του φωτός ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκανε γνωστό πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

Ο 37χρονος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου, δεν δέχθηκε να μειώσει τις απολαβές του κι έτσι από τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορεί στην αγορά... ελεύθερος κι ωραίος. Με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως η φιέστα απέναντι στην Κλερμόν (03/06) θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο θα πατήσει το πόδι του στο «Parc des Princes», φορώντας τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αύριο είναι μια ξεχωριστή μέρα, αύριο θα αποχαιρετήσω ένα ακόμα κομμάτι της ζωής μου, θα πω αντίο στην Παρί. Δεν ξέρω σε πόσα μέρη μπορεί κανείς να νιώσει σαν στο σπίτι του, αλλά χωρίς αμφιβολία η Παρί, οι οπαδοί και το Παρίσι, ήταν ένα από αυτά για μένα.

Σας ευχαριστώ για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια στα οποία μπόρεσα να αγωνιστώ σε όλες τις διοργανώσεις και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, θα φορέσω άλλα χρώματα, αλλά πρώτα, για τελευταία φορά: #AllezParis!», ανέφερε το μήνυμα του Ράμος.

Ο Ισπανός, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε για δύο χρόνια στους Παριζιάνους, διάστημα στο οποίο κατάφερε μετρήσει 57 συμμετοχές και να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γαλλίας κι ένα Super Cup.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα