Παρί Σεν Ζερμέν: Συνάντηση μεταξύ Μπαπέ και Νεϊμάρ για να λυθεί η παρεξήγηση

Παρί Σεν Ζερμέν: Συνάντηση μεταξύ Μπαπέ και Νεϊμάρ για να λυθεί η παρεξήγηση

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Συνάντηση μεταξύ Μπαπέ και Νεϊμάρ για να λυθεί η παρεξήγηση

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να διορθώσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Νεϊμάρ και Μπαπέ και θα τους κανονίσει συνάντηση.

Οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας είδαν ένα εύκολο Σαββατόβραδο (13/08), όπως αυτό αναμενόταν εξαιτίας του εύκολου εντός έδρας αγώνα με την Μονπελιέ, να εξελίσσεται σε σημαντικό πρόβλημα, αφού παρά την νίκη με 5-2, η Παρί απέκτησε σοβαρότερα προβλήματα.

Βλέπετε κατά την εκτέλεση του πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ και Μπαπέ παρεξηγήθηκαν, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ πήρε την μπάλα από τον Γάλλο, που είναι υποτίθεται πρώτος εκτελεστής, και εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι σκοράροντας.

Η «ψυχρασία» που δημιουργηθήκε μεταξύ τους μετά απ' αυτό το επεισόδιο απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της Παρί που θέλουν να κανονίσουν μία συνάντηση μεταξύ των δύο, του Λουίς Κάμπος (τεχνικός διευθυντής) και του Κριστόφ Γκαλτιέ (προπονητής) για να λυθεί το θέμα μία και καλή.

Κάποιοι πάντως υπστηρίζουν πως τα αίτια της κόντρας τους είναι βαθύτερα από το ποιος ήταν να εκτελέσει το εν λόγω πέναλτι, αφού ο Νεϊμάρ έχει θυμώσει στον Μπαπέ, καθ' ότι έμαθε πως ζήτησε από την διοίκηση να τον πουλήσει. Ο Γάλλος σούπερσταρ λέγεται πως προέβη σε μία τέτοια ενέργεια, γιατί είδε ένα λάικ του Βραζιλιάνου σ' ένα tweet που τον επέκρινε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα