Παρί Σεν Ζερμέν: Οικονομική διαφορά με τη Νις για Γκατιέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Οικονομική διαφορά με τη Νις για Γκατιέ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη του Κριστόφ Γκατιέ, όμως η Νις ζητάει τα διπλάσια από τα χρήματα που προσφέρουν οι πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Λουίς Κάμπος εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Βιτίνια και τον Ρενάτο Σάντσες τρέχει και την υπόθεση του νέου προπονητή. Το «τέλος» του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν έχει ανακοινωθεί, όμως ο Αργεντινός έχει ήδη ενημερωθεί. Μετά τις διαδοχικές απορρίψεις από τον Ζινεντίν Ζιντάν οι πρωταθλητές Γαλλίας αποφάσισαν να δώσουν το «χρίσμα» της τεχνικής ηγεσίας στον Κριστόφ Γκατιέ.

Φυσικά υπάρχει ένα εμπόδιο για τον «γάμο» των δυο πλευρών και αυτό είναι η Νις. Ο 55χρονος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Νικαιώτες μέχρι το 2024 και συνεπώς για να πάει στο «Παρκ ντε Πρενς» θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η τρέχουσα ομάδα του.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς η Νις ζητάει ένα ποσό ανάμεσα σε οκτώ και δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Παρί δεν δίνει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ. Οι Παριζιάνοι επιχειρούν να καλύψουν τη διαφορά με έμψυχα ανταλλάγματα προσφέροντας τον 21χρονο μέσο, Ερίκ Εμπίμπ και τον 18χρονο εξτρέμ Τζεϊντί Γκασαμά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα