Λακαζέτ: Κι επίσημη η μεγάλη επιστροφή στη Λυών

Λακαζέτ: Κι επίσημη η μεγάλη επιστροφή στη Λυών

Newsroom
Λακαζέτ: Κι επίσημη η μεγάλη επιστροφή στη Λυών

bet365

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media η OL ανακοίνωση την επιστροφή του Αλεξάντρ Λακαζέτ ως το 2025.

Η ιερή επιστροφή του Γάλλου διεθνούς στην ομάδα που τον ανέδειξε είναι γεγονός.

Η Λυών, που φρόντισε να μεγαλώσει την ανυπομονησία στις τάξεις των οπαδών μετονομάζοντας δρόμους της πόλης «Οδός στρατηγού Λακαζέτ», ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το πρωί της Πέμπτης (09/06) την επιστροφή του 31χρονου επιθετικού μετά από πέντε χρόνια.

Με ένα βίντεο διάρκειας 72 δευτερολέπτων, η OL δείχνει εντυπωσιακό μνημεία της πόλης, στιγμές του Λακαζέτ με τη φανέλα της ομάδας και την ανυπομονησία των οπαδών, όσο εκείνος οδεύει προς τον σύλλογο!

«Η Olympique Lyonnais είναι πολύ περήφανη και πολύ χαρούμενη που ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του επιθετικού της που γαλουχήθηκε στις τάξεις της, Αλεξάντρ Λακαζέτ, για τις επόμενες τρεις σεζόν. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Άρσεναλ ο Γάλλος διεθνής επέστρεψε και υπέγραψε συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου του 2025. Μεταγράφηκε στον αγγλικό σύλλογο τον Ιούλιο του 2017 έναντι ποσού ρεκόρ 60 εκατομμυρίων ευρώ (συμπεριλαμβανομένων bonus) και στα 31 του ο Λακαζέτ αποφάσισε να επιστρέψει στον σύλλογο που τον είδε να μεγαλώνει και να γίνεται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία, παρά τις παρακλήσεις πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ τις τελευταίες εβδομάδες», αναφέρουν οι Γάλλοι στην ανακοίνωσή τους.

Δείτε το βίντεο:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα