Η Λυών μετονόμασε δρόμους της πόλης προς τιμήν του Λακαζέτ

Η Λυών μετονόμασε δρόμους της πόλης προς τιμήν του Λακαζέτ

Newsroom
Η Λυών μετονόμασε δρόμους της πόλης προς τιμήν του Λακαζέτ

bet365

Μεγάλη είναι η ανυπομονησία στις τάξεις της Λυών για την επιστροφή του 31χρονου επιθετικού.

Η OL θα επισημοποιήσει την απόκτηση του Αλεξάντρ Λακαζέτ αυτή την Πέμπτη (09/06) κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Πριν την επίσημη ανακοίνωση όμως, ο σύλλογος έκανε... κατάληψη σε πινακίδες δρόμων της πόλης, μετανομάζοντάς τους προς τιμήν του... «Στρατηγού Λακαζέτ», θέλοντας έτσι να γιορτάσει τη επιστροφή του Γάλλου διεθνούς.

Πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του με προορισμό το Λονδίνο και την Άρσεναλ (206 συμμετοχές, 71 γκολ) ο Γάλλος επιστρέφει ως free agent στη Λυών και η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στην πόλη. Το κλαμπ φρόντισε από πλευράς του να αυξήσει την κάψα των οπαδών, ξεκινώντας μια καμπάνια με αφίσες στους δρόμους της πόλης.

Συγκεκριμένα, πολλές αφίσες με το πρόσωπό του και την ένδειξη «οδός Στρατηγού Λακαζέτ» τοποθετήθηκαν πάνω από τις πινακίδες με τα ονόματα των δρόμων.

Οι «δρόμοι του στρατηγού Λακαζέτ» έχουν αντικαταστήσει προσωρινά εκείνες των στρατηγών Sarrail, Brosset, André, Mouton-Duvernet, Plessier και Frère σε αρκετούς δήμους.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος έπαιξε οκτώ επαγγελματικές σεζόν με τον σύλλογο, έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 129 γκολ και τώρα είναι έτοιμος να πιάσει το νήμα αυτής της περιπέτειας εκεί από όπου το άφησε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα