Μονακό: Έκανε πωλήσεις 660 εκατ.ευρώ και περιμένει άλλα 100 από τον Τσουαμενί!

Μονακό: Έκανε πωλήσεις 660 εκατ.ευρώ και περιμένει άλλα 100 από τον Τσουαμενί!

Κώστας Ζάλιαρης
Μονακό: Έκανε πωλήσεις 660 εκατ.ευρώ και περιμένει άλλα 100 από τον Τσουαμενί!

bet365

Ο Ορελιέν Τσουαμενί θα γίνει ακόμα ένα «διαμάντι» που χάνεται για την Μονακό, αλλά που γεμίζει και τα ταμεία της ομάδας του Πριγκηπάτου μετά από πολλούς άλλους ποδοσφαιρικούς αστέρες.

Η Ρεάλ φέρεται να έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Μονακό για να πάρει τον πολλά υποσχόμενο και ένα από τα πιο hot prospects της Ευρώπης, Ορελιέν Τσουαμενί, με ένα deal που θα φτάσει στα 80+20 εκατ.ευρώ.

Αυτή θα γίνει ακόμα μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για το ποδόσφαιρο της Γηραιάς ηπείρου και φυσικά, ακόμα μια σπουδαία κίνηση – από οικονομικής άποψης – για τους Μονεγάσκους.

Μπορεί η ομάδα από το Πριγκηπάτο να χάνει σε αγωνιστική ποιότητα, όμως, φροντίζει να γεμίσει τα ταμεία της, όπως το έκανε με αρκετές άλλες περιπτώσεις αποχωρήσεων από το ρόστερ τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά η μετακίνηση του Κιλιάν Μπαπέ προς την Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ακριβότερη πώληση που έχει κάνει η Μονακό, εξασφαλίζοντας 180 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, ακολουθούν παίκτες όπως οι:

Τόμας Λεμάρ – Ατλέτικο – 72 εκατ.ευρώ

Χάμες Ροντρίγκες – Ρεάλ Μαδρίτης – 75 εκατ.ευρώ

Άντονι Μαρσιάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 60 εκατ.ευρώ

Μπέντζαμιν Μεντί – Μάντσεστερ Σίτι – 57,5 εκατ.ευρώ

Μπερνάρντο Σίλβα – Μάντσεστερ Σίτι – 50 εκατ.ευρώ

Φαμπίνιο – Λίβερπουλ – 45 εκατ.ευρώ

Γιούρι Τίλεμανς – Λέστερ – 45 εκατ.ευρώ

Τιέμουε Μπακαγιόκο – Τσέλσι – 40 εκατ.ευρώ

Ζουφρουά Κοντογκμπιά – Ίντερ – 36 εκατ.ευρώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα