Μαρσέιγ: Μετά την Τούμπα μπλόκο και στο Παρίσι για το ντέρμπι με την Παρί

Κώστας Τόπας
Μαρσέιγ: Μετά την Τούμπα μπλόκο και στο Παρίσι για το ντέρμπι με την Παρί

bet365

Οπως κόντρα στον ΠΑΟΚ έτσι και στο ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν για το γαλλικό πρωτάθλημα, η Μαρσέιγ δεν θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της.

Η Μαρσέιγ δεν θα έχει στη πλευρό της στην Τούμπα, τους οπαδούς της για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (14/04, 22:00, Live Gazzetta, CosmoteSport 2HD), μετά και το αίτημα το οποίο κατέθεσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στις αρμόδιες αρχές για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της γαλλικής ομάδας.

Τη Δευτέρα (11/04) η ομάδα της Μασσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξέφρασε τη λύπη της γι' αυτήν την απόφαση, αλλά σημείωσε ότι τη σέβεται.

Κάτι ανάλογα αναμένεται να γίνει και στο ντέρμπι της Γαλλίας αυτή την αγωνιστική που ακολουθεί μετά το παιχνίδι στην Τούμπα. Συγκεκριμένα Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή (17/04, 21:45) κι όπως αναφέρει το «RMC», ούτε στον αγώνα θα επιτραπεί στους Μασσαλούς, να έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών στη Γαλλία θα εκδώσει εντός των επόμενων ημερών διάταγμα που θα επισημοποιήσει την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών της Μαρσέιγ στο «Παρκ Ντε Πρενς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα