ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Οριστικά χωρίς οπαδούς οι Γάλλοι στην Τούμπα, ενημερώθηκαν οι ομάδες από την UEFA

Newsroom
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Οριστικά χωρίς οπαδούς οι Γάλλοι στην Τούμπα, ενημερώθηκαν οι ομάδες από την UEFA

bet365

Η Μαρσέιγ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απαγόρευση παρουσίας οπαδών της στην Τούμπα, ενώ νωρίτερα διεξήχθη έκτακτο security meeting της επιτελών της UEFA με τον ΠΑΟΚ και τη γαλλική ομάδα.

Η Μαρσέιγ δεν θα έχει στη πλευρό της στην Τούμπα τους οπαδούς της για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, μετά και το αίτημα το οποίο κατέθεσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στις αρμόδιες αρχές για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της γαλλικής ομάδας.

Τη Δευτέρα (11/4) η ομάδα της Μασσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξέφρασε τη λύπη της γι' αυτήν την απόφαση, αλλά σημείωσε ότι τη σέβεται.

Αναλυτικά: «Η Μαρσέιγ έλαβε γνώση της επίσημης ενημέρωσης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στην οποία ζητείται από τις αρμόδιες Αρχές να απαγορεύσουν τη μετακίνηση των οπαδών της ομάδας μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας. Η Μαρσέιγ λυπάται που οι οπαδοί της θα στερηθούν της δυνατότητας να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά σέβεται την απόφαση που έλαβαν οι ελληνικές Αρχές».

Οτι η Μαρσέιγ θα έρθει χωρίς οπαδούς της στην Τούμπα είναι και επίσημο, καθώς στις 17:00 διεξήχθη έκτακτο security meeting της επιτελών της UEFA με τον ΠΑΟΚ (εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση) και τη γαλλική ομάδα. Ενημερώθηκαν επίσημα οι δυο πλευρές για το επίσημο αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, να μην διατεθούν εισιτήρια σε Γάλλους φιλάθλους για λόγους δημοσίας τάξης.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα