Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-6: «Καθάρισαν» με χατ τρικ Μπαπέ, Νεϊμάρ και... Μέσι

Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-6: «Καθάρισαν» με χατ τρικ Μπαπέ, Νεϊμάρ και... Μέσι

bet365

H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε «back to back» τρίποντο στη Ligue 1, καθώς συνέτριψε με 6-1 την Κλερμόν. Χατ τρικ για Μπαπέ και Νεϊμάρ, «χατ τρικ» με... ασίστ από τον Μέσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική πανηγύρισε νίκη στη Ligue 1 και μάλιστα προσφέροντας θέαμα, καθώς μετά το 5-1 επί της Λοριάν στο «Παρκ Ντε Πρενς» συνέτριψε με 6-1 την Κλερμόν, εκτός έδρας και την άφησε έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Χατ τρικ από Μπαπέ και Νεϊμάρ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι τελείωσε το ματς με τρεις ασίστ.

Οι πρωτοπόροι του γαλλικού πρωταθλήματος πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα στο πρώτο 20λεπτο. Στο 6' ο Μέσι με την πρώτη του ασίστ «σέρβιρε» γκολ στον Νεϊμάρ και στο 19' ο Αργεντινός έβγαλε τον Μπαπέ σε θέση βολής για το 0-2. Η Κλερμόν μείωσε προσωρινά με την προβολή του Ντοσού στο 42', όμως τελικά αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν το γκολ της... τιμής.

Στο 70' η Παριζιάνοι κέρδισαν πέναλτι για παράβαση του Γκαστιέν και ο Νεϊμάρ το μετουσίωσε στο γκολ που ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Τέσσερα λεπτά μετά το δεύτερο γκολ του ο Βραζιλιάνος έγινε δημιουργός, καθώς με σκαφτή μπαλιά βρήκε τον Μπαπέ, ο Γάλλος σταρ πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σούταρε σε κενή εστία για το 1-4. Στο 80΄ ο Μέσι συμπλήρωσε τρεις ασίστ, καθώς τροφοδότησε τον Μπαπέ στην περιοχή και ο 23χρονος επιθετικός με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και συμπλήρωσε το χατ τρικ του. Στο 83' ο Μπαπέ βγήκε τετ α τετ, όμως αντί για το καρέ επέλεξε να πασάρει στον Νεϊμάρ, ο οποίος με το τρίτο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ανέβηκε στη δεύτερη θέση και... περιμένει η Ρεν

Η Ρεν μετά την ισοπαλία με τη Νις επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Ρεμς, έπιασε τη Μαρσέιγ στους 56 βαθμούς, ανέβηκε στη δεύτερη θέση, καθώς υπερέχει στην ισοβαθμία και πλεόν περιμένει για το αποτέλεσμα των Μασσαλών κόντρα στη Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ». Ο Μπενζαμέν Μπουριγκό έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος, καθώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 39' και στο 43', ενώ στο 58' ο Τεριέ έκανε το 0-3. Η Ρεν... χαλάρωσε μετά το τρίτο της γκολ και θα μπορούσε να χάσει μέσα από τα χέρια της το τρίποντο. Στο 60΄ ο Μπούσι μείωσε σε 1-3, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 78' όμως ο Ντουμπιά νικήθηκε από τον Ντογάν Αλεμντάρ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στο 81', ο Καζίστ το ανέλαβε και διαμόρφωσε το 2-3, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα