Νεϊμάρ: «Σκόραρα επειδή ήμουν μεθυσμένος» (vid)

Νεϊμάρ: «Σκόραρα επειδή ήμουν μεθυσμένος» (vid)

Κώστας Τόπας
Νεϊμάρ: «Σκόραρα επειδή ήμουν μεθυσμένος» (vid)

bet365

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, πέτυχε δύο γκολ απέναντι στη Λοριάν και έδωσε απαντήσεις στον δημοσιογράφο, ο οποίος είχε πει ότι ο Βραζιλιάνος πηγαίνει μεθυσμένος στις προπονήσεις.

Μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League, οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας έχουν βάλει στο στόχαστρο τα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι. Ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως στις περισσότερες προπονήσεις των Παριζιάνων, ο Νεϊμάρ πηγαίνει σχεδόν... μεθυσμένος, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Από την πλευρά του όμως ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός απάντησε πρώτα με τα κατορθώματά του στο γήπεδο απέναντι στη Λοριάν με δύο τέρματα και στη συνέχεια με ένα story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ήμουν μεθυσμένος. Γι αυτό δούλεψε… όπως λένε εκεί πέρα» έγραψε χιουμοριστικά ο Νεϊμάρ απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην κριτική του δημοσιογράφου αλλά και του κόσμου. Εως τώρα πάντως ο Νεϊμάρ μετράει επτά τέρματα σε 22 εμφανίσεις, έχοντας μάλιστα και πέντε ασίστ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα