Λαπόρτα: «Δεν σκεφτόμαστε την επιστροφή του Μέσι, χτίζουμε μία νεαρή ομάδα για το μέλλον»

Λαπόρτα: «Δεν σκεφτόμαστε την επιστροφή του Μέσι, χτίζουμε μία νεαρή ομάδα για το μέλλον»

Κώστας Τόπας
Λαπόρτα: «Δεν σκεφτόμαστε την επιστροφή του Μέσι, χτίζουμε μία νεαρή ομάδα για το μέλλον»

bet365

Ο Τζουάν Λαπόρτα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής του Μέσι στο «Καμπ Νόου».

Αναγκασμένος να εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα, την ομάδα της καρδιάς του, για οικονομικούς λόγους το περασμένο καλοκαίρι, ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Αν και κέρδισε την έβδομη Χρυσή Μπάλα τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός δέχεται τακτικά κριτικές από τη μέρα που μετακόμισε στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η απόδοση του Λιονέλ Μέσι, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θεωρείται ανεπαρκής στο Παρίσι. Εως τώρα μετράει επτά γκολ και 11 ασίστ σε 26 εμφανίσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη πολλά δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Αργεντινός αστέρας είναι δυσαρεστημένος με τη ζωή του στο Παρίσι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και σε περίπτωση αποχώρησης του από τους Παριζιάνους, ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Σε συνέντευξη του στο RAC1, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κανένα ενδεχόμενο επιστροφής του Μέσι στο «Καμπ Νόου».

«Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το… σπίτι του Λίο. Θέλω να είναι στα εγκαίνια του νέου Καμπ Νου (το πλάνο αναφέρει πως θα ολοκληρωθεί το 2025). Η σχέση μας είναι λίγο… περίεργη, τώρα είναι στο Παρίσι. Δεν μιλάω μαζί του όπως παλιά, ούτε αυτός μου έχει τηλεφωνήσει ή κάποιος από την οικογένεια του.

Δεν ήταν εύκολο για μένα από προσωπικής πλευράς, θα ήθελα να πάει διαφορετικά η υπόθεση του. Αλλά δεν μπορούσα να βάλω όλο τον οργανισμό σε κίνδυνο για το συμβόλαιο του Μέσι. Έκανα αυτό που έπρεπε.

Ο Λίο είναι ο Λίο, ο κορυφαίος στον κόσμο. Αλλά αυτή την στιγμή δεν σκεφτόμαστε την επιστροφή του, χτίζουμε μία νεαρή ομάδα για το μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Μέσι ο Λαπόρτα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα