Μονπελιέ - Ρεν 2-4: Πήρε τη ματσάρα και μπήκε στην τετράδα

Βασίλης Μπαλατσός
Μονπελιέ - Ρεν 2-4: Πήρε τη ματσάρα και μπήκε στην τετράδα

bet365

Στο Μονπελιέ η Ρεν κατάφερε να βγει νικήτρια σε μια ματσάρα με έξι γκολ (2-4), επέστρεψε στην 4η θέση της Ligue 1 και άφησε πίσω της το Στρασβούργο, έχοντας παίξει όμως ένα ματς περισσότερο.

Η Ρεν πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στη Ligue 1, καθώς μετά το 4-1 επί της Τρουά κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Μόνπελιε με σκορ 4-2, ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και προσπέρασε το Στρασβούργο για έναν βαθμός (43 έναντι 42), έχοντας παίξει όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων μέσα σε ένα τέταρτο. Κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Ρεν ήταν ο Χαμαρί Τραορέ, ο οποίος έκανε τη σέντρα στο 8' και ο Μαρτίν Τεριέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15' «σέρβιρε» στον Μπεντζαμίν Μπουριγκέντ το γκολ για το 0-2. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, μείωσαν στο 19' με τον Αμπροΐσε Ογιόνγκο και στο 41' ισοφάρισαν χάρη στο εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Ελγέ Γουαχί.

Η Ρεν πήρε γρήγορα τα ηνία στο δεύτερο μέρος με τον Γκαετάν Λαμπόρντ στο 52' να κάνει το 3-2. Η Μονπελιέ πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, δημιούργησε ευκαιρίες με τη μεγαλύτερη της στο 69' με το σουτ εκτός περιοχής του Αρναούντ Σουκέτ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν πρόωρα το παιχνίδι στο 84' με τον Λόβρο Μέιερ να κάνει το τελικό 4-2.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα