Μαρσέιγ - Κλερμόν 0-2: Κάζο στο «Βελοντρόμ» και παράταση στο... θρίλερ

Μαρσέιγ - Κλερμόν 0-2: Κάζο στο «Βελοντρόμ» και παράταση στο... θρίλερ

Newsroom
Μαρσέιγ - Κλερμόν 0-2: Κάζο στο «Βελοντρόμ» και παράταση στο... θρίλερ

bet365

Η Μαρσέιγ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στη Κλερμόν, ηττήθηκε 2-0 και πέταξε την ευκαιρία να ξεφύγει από τον ανταγωνισμό που μάχεται για τις θέσεις του Champions League.

Ανήμπορη να ξεφύγει στη βαθμολογία δηλώνει η Μαρσέιγ, η οποία υπέπεσε σε ακόμα μια γκέλα και έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να ελπίζουν για τη δεύτερη θέση και για τη μάχη της εξόδου στο Champions League. Οι Μασσαλοί αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα 2-0 από την Κλερμόν, αποτέλεσμα που επέτρεψε στη Νις να μειώσει την μεταξύ τους απόσταση στον ένα βαθμό και την ψαλίδα από την τέταρτη θέση να κλείσει στους τέσσερις. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο 13΄ο Μπαγιό, με τον Αλεβινά να σφραγίζει το τρίποντο στο 84΄και να ρίχνει στο καναβάτσο το σύνολο του Σαμπάολι.

«Πέταξε» στην τρίτη θέση η Νις, τεσσάρα για Ρεν

Δυο σερί ήταν πολλές για τη Νις, η οποία... συνήλθε απέναντι στην Ανζέ και πήρε τη νίκη 1-0 που την επανέφερε στην τρίτη θέση της Ligue 1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κλάιφερτ στο 19΄, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα ακόμα δυο φορές, αλλά χάρη στις παρεμβάσεις του VAR, η αγωνία παρατάθηκε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Επιστροφή στις νίκες με... κρότο για τη Ρεν, η οποία επικράτησε 4-1 της Τρουά και ανέβηκε στην 5η θέση. Χάρη σε διπλό «χτύπημα» του Γκιρασί (14΄, 20΄) οι γηπεδούχοι απέκτησαν από νωρίς ασφαλές προβάδισμα, με την Τρουά να μειώνει προσωρινά σε 2-1 με τον Ουγκμπό. Η συνέχεια ωστόσο άνηκε καθολικά στη Ρεν, με τον Τεριέ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 75΄και τον Λαμπόρντ να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 87΄.

Τα κυριακάτικα αποτελέσματα της Ligue 1:

Νις - Ανζέ 1-0
Λοριάν - Μονπελιέ 0-1
Ρεμς - Μπρεστ 1-1
Ρεν - Τρουά 4-1
Σεν Ετιέν - Στρασβούργο 2-2
Μπορντό - Μονακό 1-1
Μαρσέιγ - Κλερμόν 0-2

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα