Παρί Σεν Ζερμέν: Η επιστροφή του «MMN» σημαίνει μόνο ήττες

Παρί Σεν Ζερμέν: Η επιστροφή του «MMN» σημαίνει μόνο ήττες

Κώστας Τόπας
Παρί Σεν Ζερμέν: Η επιστροφή του «MMN» σημαίνει μόνο ήττες

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει χάσει τρία παιχνίδια έως τώρα στο πρωτάθλημα και στα τρία η επιθετική της τριάδα ξεκίνησε στο βασικό σχήμα.

Η επιστροφή του Νεϊμάρ ως βασικός απέναντι στη Ναντ σήμαινε την επιστροφή των «MMN» στην επίθεση, μια μαγική τριάδα που, παρά το εξαιρετικό ταλέντο που συγκεντρώνει, αποτέλεσε αδύναμος κρίκος για την άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι παίκτες του Ποτσετίνο υπέκυψαν με 3-1 κόντρα στη Ναντ, με τον Αργεντινό τεχνικό να εκφράζει μετά το τέλος του αγώνα τα παράπονά του σχετικά με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα των Παριζιάνων μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, μετά αυτές κόντρα σε Ρεν και Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας την «μαγική» τριάδα στην επίθεση, Μπαπέ, Μέσι και Νεϊμαρ.

Από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου, όταν τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ, η Παρί ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πριν το ματς με τη Ναντ, η γαλλική ομάδα είχε δεχθεί μόλις δύο γκολ μέσα στο 2022.

Το μεγάλο κίνητρο του Ποτσετίνο πριν από το παιχνίδι στο «Μπερναμπέου» με την Ρεάλ στις 9 Μαρτίου για τη ρεβάνς των «16» του Champions League, θα είναι να προσπαθήσει να εμπλέξει τους Νεϊμάρ, Μέσι και Μπαπέ σε αμυντικά καθήκοντα για να αποφύγει καταστροφές όπως αυτή εναντίον της Ναντ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα